Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Υπό έλεγχο η φωτιά - Έρευνες για τα αίτια από την Πυροσβεστική

πυροσβεστες φωτια πυρκαγια

Η έγκαιρη επέμβαση τη Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απέτρεψε τα χειρότερα στη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στην περιοχή Κολυβά στο Γάζι του Δήμου Μαλεβιζίου, κοντά στο ΙΤΕ.

Πέντε οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά. Το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας θα αναλάβει τις έρευνες, καθώς στο ίδιο σημείο πριν από μέρες είχε εκδηλωθεί επίσης, πυρκαγια. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χανιά: Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς το Σάββατο

Ηράκλειο: Μεγάλη φωτιά απείλησε σπίτια σε χωριό

Πυροσβεστική: 42 πυρκαγιές σε ένα 24ωρο

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Άγριο περιστατικό βίας σε κρεοπωλείο μέρα μεσημέρι!

μπουνιά

Ένα σοκαριστικό περιστατικό βίας σημειώθηκε μέρα μεσημέρι σε κρεοπωλείο σήμερα στο Ηράκλειο, με το θύμα της υπόθεσης να καταγγέλλει το περιστατικό στην αστυνομία.

Η υπόθεση έχει ως εξής: Όταν ο καταγγέλλων έφτασε στο ταμείο του καταστήματος αρνήθηκε ευγενικά να προχωρήσει στην αγορά των προϊόντων που είχε επιλέξει, αφού είχε διαπιστώσει ότι είχε χρεωθεί με υψηλότερες τιμές από εκείνες που αναγράφονταν στα καρτελάκια των δειγμάτων και αποχώρησε από το κατάστημα.

Ωστόσο, η άρνησή του αυτή πυροδότησε μια ακατανόητα βίαιη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του καταστήματος. Ο ιδιοκτήτης ακολούθησε τον καταγγέλλοντα - ο οποίος μόλις είχε μπει στο αυτοκίνητό του- και κατάφερε να κλείσει την πόρτα με δύναμη, προκαλώντας του κάταγμα στο πόδι ενώ του κατάφερε και χτυπήματα στο κεφάλι!

Παράλληλα, τον απειλούσε, τον εξύβριζε χυδαία και χτυπούσε με μανία το αυτοκίνητο, έχοντας χάσει κάθε έλεγχο. Μάλιστα, την απερίγραπτη επιθετικότητα του δε σταμάτησε ούτε η παρουσία του παιδιού του θύματος που καθόταν μέσα στο αυτοκίνητο! Το θύμα κατήγγειλε άμεσα το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές, προκειμένου να μπει ένα τέλος στην εκτός ορίων και επιθετική συμπεριφορά του ψευτονταή κρεοπώλη!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ηράκλειο: Τεράστιες καταστροφές σε σπίτι από φωτιά

Σεισμός στο Ηράκλειο: Αγώνας δρόμου για τους "άστεγους" μαθητές

Ηράκλειο: Μπαράζ τροχαίων σε δρόμους με ελλιπή ή και ανύπαρκτη σήμανση (Φωτογραφίες)

 

 

 

ESPA BANNER