Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Τι πήρε από το σούπερ μάρκετ ο ληστής με το τζόκεϊ και τα γυαλιά ηλίου

σούπερ μάρκετ

Θέμα χρόνου θεωρείται από την αστυνομία, η σύλληψη του άνδρα, ο οποίος εισέβαλε χθες το απόγευμα σε μικρό super market, επί της Λεωφόρου 62 Μαρτύρων, στο ύψος της πλατείας Καμινίων και υπό την απειλή όπλου, πήρε τα χρήματα που υπήρχαν στα ταμεία του καταστήματος.

Η ληστεία έγινε περίπου στις 7.30 το απόγευμα, σε ώρα αιχμής δηλαδή. Ο άνδρας, φορώντας καπέλο τζόκεϊ και γυαλιά ηλίου, μπήκε στο σούπερ μάρκετ και με προτεταμένο το όπλο, ζήτησε από την ταμία τα χρήματα, παίρνοντας τελικά περίπου 800 ευρώ.

Στη συνέχεια, έκανε στροφή και διέφυγε πεζός από το κατάστημα.

Η αστυνομία εξετάζει με προσοχή το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας, προκειμένου να οδηγηθεί στη σύλληψη του δράστη. 

Κρήτη

Ρέθυμνο

Δήμος Ρεθύμνης-κορωνοϊός: Διευκρινήσεις για το κρούσμα σε βρεφονηπιακό σταθμό

Δήμος Ρεθύμνης

Θετική διαγνώστηκε στην εξέταση για τον κορωνοϊό εργαζόμενη στο βρεφονηπιακό σταθμό της Παλιάς Πόλης «Τα Δελφινάκια», δομή που υπάγεται στην ΚΕΔΗΡ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κοινωνικής Υπηρεσία του δήμου Ρεθύμνης

Θετική είναι η συγκυρία του ότι ο βρεφονηπιακός σταθμός είναι  κλειστός, και δεν υπάρχει κίνδυνος διασποράς στην ευρύτερη κοινότητα. Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνης ενημέρωσε αμέσως τον ΕΟΔΥ και σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΡ, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προχώρησαν άμεσα στην ιχνηλάτηση των επαφών που είχε στο εργασιακό της περιβάλλον η συγκεκριμένη εργαζόμενη και έθεσε, για προληπτικούς λόγους σε καραντίνα, όλους  τους συναδέλφους της με τους οποίους είχε  έρθει σ’ επαφή τις τελευταίες μέρες.