Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Πότε θα ανέβει η τιμή του ελαιολάδου - Οι εκτιμήσεις της αγοράς

λάδι

Μετά από μια περίοδο κάμψης, όπως έχει γραψει το ekriti.gr, φαίνεται πως η τιμή του λαδιού το επόμενο χρονικό διάστημα θα πάρει και πάλι την ανιούσα.

Αυτό επισήμανε το μέλος της ΟΑΣΝΗ Μιχάλης Καμπιτάκης, μιλώντας στο «Ράδιο Κρήτη», τονίζοντας πως τα μηνύματα από την αγορά της Ισπανίας, με τις τελευταίες πράξεις που έχουν γίνει στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου (που αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα) είναι θετικά.

Συγκεκριμένα ο κ. Καμπιτάκης σημείωσε πως μπορεί αυτή τη στιγμή η τιμή του λαδιού να μην ξεπερνά τα 3.10 ευρώ το κιλό, για λάδι οξύτητας τριών γραμμών, όμως αν όλα πανε καλά, τότε θα έχουμε στο μέλλον, άμεσα, αύξηση της.

«Κλειδί» για να έρθει πιο γρήγορα αυτή η άνοδος, είναι να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους, όλοι όσοι έχουν λάδι «ακοπο». Οσοι δηλαδή δεν το έχουν πουλήσει ως σημερα, καλό είναι να μην το διαθέσουν προς πώληση αυτή την περίοδο. Να το κρατήσουν και - αν είναι ανάγκη- να δώσουν μόνο την απαραίτητη ποσότητα.

Και αυτό γιατί όπως λέει, ένα ενδεχόμενο μαζικό πούλημα ποσότητας ελαιολάδου δε θα οδηγήσει στην άμεση επιθυμητή εξέλιξη, που είναι η άνοδος της τιμής.

Σχετικά με τις τιμές του ελαιολάδου, μπορείτε να τις δείτε παρακάτω, μέσα από τον πίνακα που εκδίδει ο ΣΕΔΗΚ.

 

capture.jpg

capture.jpg, by andreas

Κρήτη

Κρήτη - κορωνοϊός: 37 νέα κρούσματα στο νησί ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

κρούσματα κορωνοϊού

Συνολικά 37 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε για την Κρήτη ο ΕΟΔΥ το Σάββατο 12/06, σε συνολικά 591 κρούσματα που εντοπίστηκαν σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με την  ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου καταγράφηκαν 18 νέες εργαστηριακά επιβεβαιωμένες μολύνσεις Covid19.

11 νέα κρούσματα  ανιχνεύθηκαν στα Χανιά, 8 στο Ρέθυμνο, ενώ δεν καταγράφηκε κανένα κρούσμα στο Λασίθι 

Ειδήσεις σήμερα 

Έρευνα - Κορωνοϊός: Οι εμβολιασμένοι νεφροπαθείς αναπτύσσουν αντισώματα

Κορωνοϊός και διαβήτης: Πώς συνδέονται

Σκέτσος: Τέλος το υποχρεωτικό self-test για τους εμβολιασμένους