Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Τα πρώτα πρόστιμα ...έπεσαν μετά την απαγόρευση της άσκοπης κυκλοφορίας

κορωνοιος ελεγχος αστυνομια

Η πρώτη ημέρα εφαρμογής του μέτρου της απαγόρευσης της άσκοπης κυκλοφορίας είχε - σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τον Νίκο Χαρδαλιά - ενθαρρυντικά αποτελέσματα, καθώς στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι πολίτες πειθάρχησαν στα νέα δεδομένα και είχαν εγκαίρως φροντίσει να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα χαρτιά.

Ωστόσο, παρά το γεγονός πως η αστυνομικοί και τα στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας έκαναν πολλές συστάσεις και έδιναν διευκρινήσεις στους πολίτες, τα πρώτα πρόστιμα στο Ηράκλειο είναι γεγονός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βεβαιώθηκε (150 ευρώ) σε πολίτη ο οποίος κατά την διενέργεια του ελέγχου στο κέντρο της πόλης, δεν είχε μαζί του το απαραίτητο έγγραφο, ή μήνυμα στο κινητό που που να δικαιολογεί την ...βόλτα του.

Μάλιστα, όπως επισημαίνει η Ελληνική Αστυνομία σε ανακοίνωσή της, από την Τρίτη (24/3) οι έλεγχοι θα είναι εντατικοί και οι ασκόπως περιφερόμενοι θα πληρώνουν το ανάλογο πρόστιμο.

Ανοικτές επιχειρήσεις παρά την απαγόρευση

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρμόδιες αρχές εντόπισαν και σήμερα, δύο τουλάχιστον περιπτώσεις ιδιοκτητών καταστημάτων που παρά την σχετική απαγόρευση, είχαν ανοικτά! Σε μία μάλιστα περίπτωση, σε καφενείο στο Μασταμπά, πέρα από την "καμπάνα" του αυτοφώρου που έπεσε στον ιδιοκτήτη, οι τρεις θαμώνες που εντοπίστηκαν μέσα σε αυτό, θα κληθούν να καταβάλουν 150 ευρώ έκαστος...

Κρήτη

Γιώργος Επιτροπάκης: Συνεργασία με τις ΝΟΔΕ όλης της Κρήτης για την οργάνωση της ΝΔ

Ο γιατρός Γιώργος Επιτροπάκης

Δήλωση κ.Επιτροπάκη Γιώργου, Γενικού Συντονιστή των Οργανώσεων Κρήτης της Νέας Δημοκρατίας:

""Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή αλλά και ευθύνη ο ορισμός μου από το Κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στη θέση του Γενικού Συντονιστή των  Οργανώσεων Περιφέρειας Κρήτης, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο μας και πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Γραμματέα Οργανωτικού,Αναπληρωτή Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής  και Διευθυντή του γραφείου του Προέδρου Στέλιο Κονταδάκη, για την τιμή και εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.

Αποτελεί ύψιστη τιμή για εμένα η εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό και η επιθυμία τους να συνεχίσω την αγαστή συνεργασία μας, η οποία ξεκίνησε από το 2015.

Παράλληλα θέλω να υποσχεθώ, αναλαμβάνοντας στον συντονισμό των δράσεων των ΝΟΔΕ Λασιθίου,Ηρακλείου,Ρεθύμνου και Χανίων,ότι θα καταβάλω κάθε προσπάθεια με όλες μου τις δυνάμεις, προκειμένου να υπάρξει ακόμη αρτιότερη οργάνωση του Κόμματος σε όλη την Περιφέρεια Κρήτης και προβολή του σημαντικού Κυβερνητικού έργου σε όλα τα επίπεδα, πάντα σε στενή συνεργασία με όλες τις τοπικές κομματικές οργανώσεις της Κρήτης, τους βουλευτές μας και με τους εκπροσώπους του κόμματος σε όλους τους επιστημονικούς, επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς

Είναι ώρα για συλλογική δουλειά και για συνέργειες. Θα εργαστώ σκληρά για να τιμήσω αυτή την εμπιστοσύνη. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις για τα καλύτερα και τα περισσότερα που αξίζει η Κρήτη και η Ελλάδα. Με σκληρή δουλειά, με υπευθυνότητα, με διαφάνεια και αποτέλεσμα. Ο αδιαπραγμάτευτος στόχος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της Κυβέρνησης για την ισχυρή ανάπτυξη της πατρίδας μας, στόχος που ανταποκρίνεται στις υψηλές και δίκαιες προσδοκίες των πολιτών, αποτελεί και προσωπική μου δέσμευση.

Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι και στους τέσσερις νομούς της Περιφέρειας Κρήτης, θα υπάρχει η καλύτερη συνεργασία τόσο με τα όργανα του κόμματος, όσο και με όλες τις δυνάμεις και τους φορείς που μας στηρίζουν, προς όφελος όλων των πολιτών.""

 

ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Γενικός Συντονιστής Κρήτης

Νέας Δημοκρατίας