Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Τα έργα στο κέντρο θα επιβλέπει και μια Επιτροπή... εμπόρων

έργα ηράκλειο

Με στόχο να πραγματοποιούν μέχρι και αυτοψία στα έργα του κέντρου της πολης, ασκώντας πίεση για την ολοκλήρωση τους εντός του χρονοδιαγράμματος που έχει τεθεί, οι έμποροι συστήνουν μια ειδική Επιτροπή .

Οπως αποφασίστηκε στη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στα μέλη της Διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό, θα συσταθεί μια επιτροπή που θα αποτελείται από μέλη της διοίκησης και εμπόρους των δρόμων που πραγματοποιούνται τα έργα, προκειμένου σε συνεργασία με το δήμο να ελέγχουν και να πιέζουν τον εργολάβο για την γρήγορη αποπεράτωσή τους.

Συγκεκριμένα θα αποτελείται από τέσσερα μέλη του ΔΣ, αλλά και ένα με δύο εμπόρους από τη λεωφόρο Δικαιοσύνης, σε πρώτη φάση. Ανάλογα με την πορεία των έργων, τα μέλη εκτός ΔΣ που θα μετέχουν στην Επιτροπή, θα αλλάζουν.

«Θέλουμε το έργο, αλλά επιθυμούμε να ολοκληρωθεί μέσα στο χρονοδιάγραμμα. Για αυτό το λόγο αποφασίσαμε να συστήσουμε την Επιτροπή, ωστε να κάνουμε και εμείς ό,τι είναι δυνατόν να τελειώσει χωρίς καθυστερήσεις. Γιατί το προηγούμενο διάστημα είδαμε τι έγινε. Το κομμάτι της οδού Ιδης, ακόμη να ολοκληρωθεί», λέει ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλέξανδρος Χουστουλάκης.

Οπως σημειώνει ο ίδιος, ο ρόλος της Επιτροπής είναι να λειτουργεί ως μόνιμος επιβλέπων του έργου. «Θέλουμε να γνωρίζουμε τα πάντα. Μάλιστα για αυτό το λόγο ζητήσαμε να οριστεί και ενας εκπρόσωπος από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής, επιφορτισμένος με την παρακολούθηση μόνο των έργων του κέντρου, ώστε να γνωρίζει τα πάντα και μπορεί να μας ενημερώνει για όλα», τονίζει ο κ. Χουστουλάκης.

Ανδρέας Κριτσωτάκης
 

Κρήτη

Χανιά

Χανιά: Αναβολή εκδηλώσεων λόγω των καιρικών συνθηκών

Χριστουγεννιατικο δεντρο

Την αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα Σάββατο 4/12, εκδήλωσης φωτοδότησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο παλιό λιμάνι των Χανίων, ανακοίνωσε ο Δήμος Χανίων, λόγω των καιρικών συνθηκών.

Με βάση την ανακοίνωση αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα στις 7 το απόγευμα, φωτοδότηση του νέου χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου Χανίων στην πλατεία δίπλα από το Γιαλί Τζαμί, στο Ενετικό Λιμάνι της πόλης. Για τη νέα ημερομηνία και ώρα της τελετής φωτοδότησης θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση εντός των επόμενων ημερών.

Ακόμα αναβάλονται και οι προγραμματισμένες για σήμερα, δράσεις της «Γιορτής ΣΥΝ - άθλησης», στον αύλειο χώρο του 1ου Γυμνασίου Χανίων. Οι δράσεις, που εντάσσονται στην Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για την Αναπηρία, θα πραγματοποιηθούν, σε νέα ώρα και ημερομηνία που θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Πλατεία Ελευθερίας (Φωτογραφίες)

Ηράκλειο: Ποινή φυλάκισης 15 μηνών στον πατέρα που άφησε το παιδί του στην χαρτόκουτα

Κρήτη - κορωνοϊός: Ανησυχία για τους θανάτους - Διατηρούνται ψηλά τα κρούσματα

ESPA BANNER