Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Συνέλαβαν τον κυβερνήτη του πλοίου

Λιμάνι Ηρακλείου

Στη σύλληψη του Κυβερνήτη του Ε/Γ- Τ/Ρ «ΜΑΡΙ ΤΕΡΕΖ» Ν. Πειραιά 9375 προχώρησαν τις τελευταίες ώρες τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.
Συγκεκριμένα σε έλεγχο κατά τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι του Ηρακλείου, διαπιστώθηκε παραβίαση των όρων του κατατεθέντος στη Λιμενική Αρχή Ηρακλείου ναυλοσυμφώνου και συγκεκριμένα διαπιστώθηκε η επιβίβαση τεσσάρων (04) ατόμων επιπλέον του ενός (01) που επέβαινε ως πλήρωμα και του ενός (01) επιβάτη, σύμφωνα με την κατάσταση επιβατών και πληρώματος, χωρίς να έχει προστεθεί όρος στο ναυλοσύμφωνο / γνωστοποίηση νέας κατάστασης επιβαινόντων στη Λιμενική Αρχή, κατά παράβαση των διατάξεων του άρθρου 7 του Ν.4756/2014, όπως ισχύει.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, που διενεργεί την προανάκριση, κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

Κρήτη

Ηράκλειο

Κορωνοϊός: Δεύτερο μόνιμο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο Ηράκλειο για δωρεάν rapid test

εοδυ πλατεία

Η πλατεία Ελευθερίας δεν θα είναι το μοναδικό σημείο, όπου οι πολίτες μπορούν να κάνουν δωρεάν rapid test για τον κορωνοϊό.

Οπως δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ράδιο Κρήτη ο υπέυθυνος του ΕΟΔΥ για την Π.Ε Ηρακλείου Πάνος Μαματζάκης, από αύριο Τρίτη 20 Απριλίου 2021, όσοι το επιθυμούν θα μπορούν να κάνουν τη διαδικασία, από συνεργείο του ΕΟΔΥ στην πλατεία της Αγίας Αικατερίνης, πλησίον του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Μηνά, και θα λειτουργεί 10.00-14.00, Κυριακή με Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός των μαθητών Λυκείου και τν εκπαιδευτικών, από σήμερα self test οφείλουν να κάνουν και εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, οπότε η επαλήθευση τυχόν θετικών τεστ, είναι επιβεβλημένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Διαγραμμίσεις, κολονάκια και... αγανάκτιση στη Λεωφόρο Κνωσού (βίντεο-φωτο)

Ηράκλειο: Ξεχειλίζει η οργή για τα υδρόμετρα - Σπείρα... επαγγελματιών "χτυπά" ανελέητα

Κρήτη - κορωνοϊός: Μειώνονται οι ασθενείς - Σταθερές οι εισαγωγές σε ΜΕΘ