Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Στο "πόδι" οι Αρχές για άνδρα... με απρόβλεπτες διαθέσεις

Συμβαίνει τώρα

Κινητοποίηση των Αρχών αυτήν την ώρα στο Γιόφυρο. Ένας άνδρας εν εξάλλω καταστάσει, βγήκε σε ταράτσα σπιτιού με απρόβλεπτες διαθέσεις. Ο πατέρας του, έντρομος ενημέρωσε τις Αρχές φοβούμενος ότι μπορεί να πηδήξει στο κενό.

Στο σημείο έχει φτάσει δύναμη της Πυροσβεστικής αλλά και της 3ης ΕΜΑΚ με δέκα συνολικά άνδρες ενώ διακριτική είναι και η παρουσία αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Αυτή την ώρα και σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας έχει κλειδωθεί στο σπίτι ωστόσο η κινητοποίηση είναι σε εξέλιξη για παν ενδεχόμενο. 

Κρήτη

Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Κρήτης, ο Ηλίας Μόσιαλος

Ηλίας Μόσιαλος

Μετά από πρόταση του Πρύτανη και του Κοσμήτορα της Ιατρικής Σχολής, η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Κρήτης ενέκρινε ομόφωνα την αναγόρευση του Ηλία Μόσιαλου, καθηγητή Πολιτικής της Υγείας του London School of Economics (LSE), ως Επίτιμου Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Πρύτανης Γιώργος Κοντάκης, δήλωσε ότι στο πρόσωπο του Ηλία Μόσιαλου το Πανεπιστήμιο Κρήτης τιμά τον επιστήμονα, αλλά και την συνεισφορά του στην επιστήμη και την χώρα.

Η τελετή αναγόρευσης του κ. Μόσιαλου ως επίτιμου Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Κρήτης, σύμφωνα με τον Πρύτανη του Ακαδημαϊκού Ιδρύματος, αναμένεται να πραγματοποιηθεί μετά την άρση των απαγορευτικών μέτρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πανεπιστήμιο Κρήτης: Ο Captain Covid τηλεκπαιδεύεται!

Κορωνοϊός: Βίντεο για τον εμβολιασμό από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης

Κρήτη - κορωνοϊός: Τα πρώτα αποτελέσματα της οροεπιδημιολογικής μελέτης