Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Ο πρώην σύζυγος καταγγέλλει: Με έδερνε όπου με έβλεπε

βία

Αλληνηνύθηκαν δύο πρώην σύζυγοι, κάτοικοι του Πόρου, στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου με φόντο ενδοοικογενειακή βία αλλά και τα χρήματα της διατροφής, ωστόσο η καταγγελία του ξυλοδαρμού έγινε από τον πρώην σύζυγο!
Ο 36χρονος Ρουμάνος κατήγγειλε την 29χρονη, πρώην σύζυγό του για άσκηση σωματικής βίας σε βάρος του, τόσο κατά τη διάρκεια του γάμου τους, όσο και αφού χώρισαν! Όπως χαρακρητιστικά είπε στους αστυνομικούς, τον έδερνε όπου τον έβλεπε!
Το ποτήρι ξεχείλισε πριν από λίγες ημέρες, όταν ...έφαγε, όπως ισχυρίζεται ξύλο, και από τον αδελφό της πρώην συζύγου του, γιατί δε μπορούσαν να "χωνέψουν" ότι ο ίδιος έφτιαξε ξανά τη ζωή του με μία άλλη γυναίκα.
Η άλλη πλευρά υποστηρίζει ότι ο Ρουμάνος δεν καταβάλλει τη διατροφή για το ανήλικο παιδί τους, και ότι η βία προήλθε από τον 36χρονο.
Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

Κρήτη

Λασίθι

Καλαντζάκης: Συνάντηση με Αρναουτάκη για τα έργα στην Ιέράπετρα

242686213_183628603847086_815088307969144466_n.png

Τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας, κ. Κύριλλο. Στην ατζέντα της συζήτησης τέθηκαν τα έργα και οι μελέτες που είτε έχουν κατατεθεί είτε πρόκειται να κατατεθούν το αμέσως επόμενο διάστημα προς χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Κρήτης.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε τα εξής: «Κανένα έργο, καμία παρέμβαση δεν υλοποιείται στην τοπική αυτοδιοίκηση χωρίς την ύπαρξη μελετών. Για τον λόγο αυτό ως Δημοτική Αρχή και προκειμένου να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας φροντίζουμε να προετοιμάζουμε μελέτες, ώστε, με τη δημοσίευση σχετικών προσκλήσεων είτε από την Περιφέρεια είτε από τα Υπουργεία, να είμαστε έτοιμοι άμεσα να υποβάλλουμε προτάσεις για ένταξη σε χρηματοδοτικά προγράμματα.

Σήμερα και παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Ιεραπύτνης και Σητείας, κ. Κυρίλλου, συζητήσαμε με τον Περιφερειάρχη για προτάσεις που έχουμε ήδη καταθέσει προς χρηματοδότηση, για έργα οδοποιίας, ανάπλασης, αθλητισμού κ.α.

Η συνεργασία με τον Περιφερειάρχη, κ. Αρναουτάκη, είναι διαρκής με στόχο να επιταχυνθούν οι χρόνοι εκτέλεσης της χρηματοδότησης των έργων. Ευχαριστώ τον Σεβασμιότατο, κ. Κύριλλο, που στηρίζει την προσπάθεια που κάνουμε για την τάχιστη υλοποίηση των έργων που έχουμε δεσμευτεί να πραγματοποιήσουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πλακιωτάκης: Λιμενικές υποδομές και κρίσιμα έργα ύδρευσης στο Δήμο Ιεράπετρας

Ηράκλειο: Με επιτυχία η info day του ECOROUTS

Ηράκλειο: Αυξήσεις - "φωτιά" στις πρώτες ύλες - Μεγάλη ανησυχία στην αγορά

ESPA BANNER