Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Προχωρούν οι καθαρισμοί ρεμάτων υπό τον φόβο ακραίων φαινόμενων

ρεμα καθαρισμος.jpg

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για καθαρισμούς ποταμών και ρεμάτων στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, προκειμένου να υπάρχει η κατάλληλη προετοιμασία για τον χειμώνα.

Ήδη έχει προχωρήσει μέσα στο Ηράκλειο ο πλήρης καθαρισμός του Ξηροπόταμου και οι εργολαβίες προχωρούν στο Γιόφυρο, προκειμένου το σημείο να είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλές σε περίπτωση πλημμύρας.

Αντίστοιχα, για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα πραγματοποιείται η εργολαβία του Γεροπόταμου στις Μοίρες του Δήμου Φαιστού.

Στο σημείο, εκτός από τους καθαρισμούς απομακρύνονται παράλληλα παράνομα τοποθετημένα υλικά, ενώ δημιουργούνται διανοίξεις σε σημεία που υπήρξαν κατά το παρελθόν επιχωματώσεις.

Κρήτη

Στην Κρήτη η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη

Ζωή Ράπτη

Το Ρέθυμνο και την σεισμόπληκτες περιοχές του Αρκαλοχωρίου θα επισκεφθεί η υφυπουργός Υγείας κ. Ζωή Ράπτη θα επισκεφθεί το Ρέθυμνο, παρουσία της Διοικήτριας της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κ. Λένας  Μπορμπουδάκη.

Συγκεκριμένα:

την Τετάρτη 20/10/2021 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στους φορείς του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου : στο Κοινοτικό Κέντρο Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων  (ΚοιΚΕΨΥΠΕ) και στο Κέντρο Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης Ρεθύμνου (ΚΕΦΙΑΠ)

την Πέμπτη 21/10/2021 και ώρα 9:00π.μ. θα επισκεφθεί τη Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου και το τοπικό παράρτημα του ΟΚΑΝΑ.

Στη συνέχεια  στις 10:30 π.μ. θα ακολουθήσει συνάντηση με την  Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου κ. Λιονή Μαρία και εκπροσώπους δομών ψυχικής υγείας.

Τέλος θα μεταβεί στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου περίπου στις 14:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παπαδόπουλος για τα 4,3 Ρίχτερ: Είμαστε στην "καρδιά" της μετασεισμικής ακολουθίας

Ηράκλειο - Σεισμός: Τις επόμενες ημέρες ανοίγει η arogi.gov.gr περιλαμβάνοντας όλες τις σεισμόπληκτες περιοχές

Σεισμός - Δήμος Αρχανών Αστερουσίων: Θέλει να ρθει από τη Γερμανία στην Κρήτη για να βοηθήσει!

ESPA BANNER