Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Πού θα γίνουν οι εκλογές του Συνδέσμου Καφεπωλών

καφενείο

Ο Σύνδεσμος Καφεπωλών Νομού Ηρακλείου μετά από την Γενική Συνέλευση που έγινε στις 16 / 10 / 2021 αποφάσισε την πραγματοποίηση εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. , ελεγκτικής επιτροπής και αντιπροσώπων στην τοπική ομοσπονδία ( ΟΕΒΕΝΗ ).

Οι εκλογές θα γίνουν την Τετάρτη στις 27 / 10 / 2021 και ώρα από 16:00 έως 19:00 στο καφενείο ‘’ Ο ΛΑΚΚΟΣ ‘’ , το οποίο βρίσκεται στην οδό Ταξιάρχου Μαρκοπούλου 41.

Ο Σύνδεσμος καλεί όλα τα μέλη να προσέλθουν στην ψηφοφορία καθώς μέσα από αυτήν την διαδικασία - όπως αναφέρει -  θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο για τον κλάδο μας.

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από συλλογική προσπάθεια, γι’ αυτό η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ηράκλειο: Θρίλερ με άνδρα που θέλησε να δώσει τέλος στη ζωή του

Ηράκλειο: Τον έπιασαν με λαθραίο καπνό και τσιγάρα

 

 

Κρήτη

Λασίθι

Δήμος Ιεράπετρας: Αποκαθίσταται η βατότητης της περιφερειακής οδού Μουρνιών

Ιεράπετρα

Σύμβαση προϋπολογισμού 58.000€ για την αποκατάσταση της βατότητας στην περιφερειακή οδό της Κοινότητας των Μουρνιών υπέγραψε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, με την ανάδοχο εταιρεία, παρουσία του Αντιδημάρχου, κ. Γεωργίου Ασπραδάκη και του πρώην Προέδρου της Κοινότητας, κ. Εμμανουήλ Δαμασκηνάκη. Οι εργασίες αφορούν επεμβάσεις για την επισκευή και την αποκατάσταση της βατότητας τμήματος μήκους 750 μ που σήμερα βρίσκεται σε κακή κατάσταση με διαβρωμένα και αποσαθρωμένα τμήματα ασφαλτόστρωσης. Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης.

Ο κος Καλαντζάκης, μετά την υπογραφή της σύμβασης, ανέφερε τα εξής: «Πρόκειται για ένα έργο ιδιαίτερης κρισιμότητας για την ευρύτερη περιοχή που αποτελούσε απαίτηση των κατοίκων εδώ και χρόνια.

Ως Δημοτική Αρχή καταγράψαμε την ανάγκη που υπήρχε και με τη συνεργασία των Υπηρεσιών του Δήμου Ιεράπετρας μελετήσαμε, πήραμε τις εγκρίσεις, διεκδικήσαμε την χρηματοδότηση του έργου, το δημοπρατήσαμε και τώρα περνάμε στο στάδιο της υλοποίησης.

Στόχος μας είναι να ολοκληρωθεί το έργο το ταχύτερο δυνατόν, ώστε να βελτιωθεί η πρόσβαση και κυκλοφορία προς την ευρύτερη περιοχή διευκολύνοντας τις μετακινήσεις και ενισχύοντας την οδική ασφάλεια κατοίκων και επισκεπτών».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Κορωνοϊός - Νέα μέτρα: Πρόστιμο 100 ευρώ σε ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών

Ηράκλειο - κορωνοϊός: Συρροή κρουσμάτων μετά την όπερα

Κρήτη - κορωνοϊός: "Καμπάνες" σε πελάτες που δεν φορούσαν μάσκα

 

 

ESPA BANNER