Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Πώς θα γίνεται η εξυπηρέτηση των πολιτών στο Κέντρο Κοινότητας

κέντρο κοινότητας

Ο Δήμος Ηρακλείου ενημερώνει τους δημότες ότι η εξυπηρέτηση του κοινού στο Κέντρο Κοινότητας συνεχίζει να γίνεται μετά από τηλεφωνικά ραντεβού (τηλ. 2813-409-545 και 2813-409-548), αλλά όχι αποκλειστικά.

Συγκεκριμένα, από την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020, στο Κέντρο Κοινότητας εξυπηρετεί κατά αλφαβητική σειρά τους πολίτες που έχουν Ελληνική Ταυτότητα ή Κάρτα Ομογενούς αναφορικά με τα επιδόματα ΚΕΑ (Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα), Επίδομα Στέγασης, Επίδομα Γέννας και Προνοιακά Επιδόματα Αναπηρίας, ως εξής:

Με αλφαβητική σειρά η εξυπηρέτηση στο Κέντρο Κοινότητας
Με αλφαβητική σειρά η εξυπηρέτηση στο Κέντρο Κοινότητας

Για τους δημότες και κατοίκους που εξυπηρετούνται στο Παράρτημα Ρομά και το Κέντρο Ένταξης Μεταναστών, θα τηρηθεί η ίδια διαδικασία που ισχύει μέχρι και σήμερα, και όχι αυτή που αναφέρεται παραπάνω.

Ώρες εξυπηρέτησης - Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-13:00.

Υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να τηρούνται τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας.

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Στις φλόγες αυτοκίνητο σε μάντρα

φωτια αυτοκίνητο

Στις φλόγες, κάτω από άγνωστες συνθήκες, τυλίχθηκε το βράδυ της Πέμπτης αυτοκίνητο, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να βρίσκεται επί ποδός. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο ήταν μέσα σε μάντρα επί της Ηρακλείου - Μοιρών και στο σημείο έσπευσαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής με τους πυροσβέστες να προλαβαίνουν την εξάπλωση της φωτιάς.

Το ΙΧ υπέστη ζημιές ενώ τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.