Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Πορεία για τον Αλέξη Γρογορόπουλο (Φωτογραφίες)

76786421_2488664967913530_479002695907147776_n.jpg

Πορεία για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο, στην επέτειο της δολοφονίας του πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (6/12) στο Ηράκλειο.

Η πορεία ξεκίνησε από την πλατεία Ελευθερίας και συνεχίστηκε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Στο τέλος της πορείας, ακολουθούσε το μπλοκ των αυτοαποκαλούμενων αντιεξουσιαστών.

Η αστυνομία έλαβε μέτρα ασφαλείας αντίστοιχα με την επέτειο του Πολυτεχνείου, στα οποία συμμετείχαν μεταξύ άλλων, διμοιρίες, η Ομάδα ΔΙΑΣ, άνδρες της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας.

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο - κακοκαιρία: Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία και η ΕΛ.ΑΣ.

Η κακοκαιρία πλήττει το Ηράκλειο

Σε ετοιμότητα θα παραμείνει κατά τις νυχτερινές ώρες η Ελληνική Αστυνομία και η Δημοτική Αστυνομία Ηρακλείου καθώς, το κύμα της κακοκαιρίας θα επιμείνει και κατά τις νυχτερινές ώρες κατά τόπους και κατά διαστήματα.

Μέχρι και αυτήν την ώρα, και παρά την ισχυρή νεροποντή που εκδηλώθηκε σε περιοχές του ηρακλείου, δεν καταγράφηκαν εκτεταμένα προβλήματα όπως σημείωσε στο Ράδιο Κρήτη ο πολιτικός προιστάμενος της δημοτικής αστυνομίας Μαρίνος Παττακός.

Προσοχή σε Παλαιόκαστρο, Αγία Πελαγία και Φόδελε!

Παλαιόκαστρο, Αγία Πελαγία, Φόδελε αναμένεται απόψε να βρεθούν στη δίνη των έντονων καιρικών φαινομένων, σύμφωνα με ενημέρωση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Μαλεβιζίου.

Για το λόγο αυτό η Πολιτική Προστασία του Δήμου Μαλεβιζίου εφιστά την προσοχή των δημοτών, παρακαλώντας για τον περιορισμό των μετακινήσεών τους μόνο στις απολύτως απαραίτητες κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Υπενθυμίζεται η σύσταση προς οδηγούς και πεζούς να αποφεύγουν να διασχίσουν χειμάρρους και ρέματα.