Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Πλήθος εκδηλώσεων για εορτασμό Μιχαήλ Αρχαγγέλου και Αγίου Μηνά

Ζευς

Από την Πέμπτη έως και την Κυριακή, αναμένεται να πραγματοποιηθούν πλήθος εκδηλώσεων για τον εορτασμό του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Μιχαήλ Αρχαγγέλου, από την 133 Σμηναρχία Μάχης.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων πρόκειται να φιλοξενηθεί στατική και φωτογραφική έκθεση στις εγκαταστάσεις της Μονάδας, να πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικές επισκέψεις από μαθητές σχολείων, καθώς και εκδηλώσεις αεραθλητικών σωματείων.

Η 133 Σμηναρχία Μάχης θα είναι επισκέψιμη στο κοινό από τις 9.00 το πρωί έως και τις 5.00 το απόγευμα.

Στο πλαίσιο εορτασμού του Αγίου Μηνά παράλληλα, αναμένεται να πραγματοποιηθεί αεροπορική επίδειξη από την Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 Ζευς, τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου στη 1.30 το μεσημέρι.

Οι διοργανωτές σημειώνουν ότι η ακριβής ώρα έναρξης της επίδειξης ενδέχεται να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

Κρήτη

Επιχείρησαν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό αλλά έμειναν... Κρήτη

πλαστά διαβατήρια

Συνολικά 29 αλλοδαποί, 18 άνδρες και 11 γυναίκες, συνελήφθησαν για πλαστογραφία πιστοποιητικών στα αεροδρόμια Ηρακλείου και Χανίων το διάστημα από 26/07/2021 έως και 1/08/2021. Όλοι, επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στην Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία, Ιταλία, Ολλανδία και την Ελβετία

Συγκεκριμένα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Αερολιμένων Χανίων και Ηρακλείου, οι ανωτέρω αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γαλλίας, Ιταλίας, Τσεχίας, Βουλγαρίας, Ρουμανίας, Ελβετίας, Κροατίας, Βελγίου και Πορτογαλίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ολλανδία, Τσεχία και Βέλγιο.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Η προανάκριση διενεργείται από τα Αστυνομικά Τμήματα Αερολιμένα Ηρακλείου και Χανίων αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Τον βρήκαν νεκρό σε μονοπάτι στην Αγία Ρουμέλη

Ηράκλειο: Παρ'ολίγον πνιγμός σε πισίνα ξενοδοχείου

Ηράκλειο: Αποκαρδιωτική η εικόνα του πάρκου - Βάνδαλοι ξήλωσαν τα παγκάκια!