Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Πάρκαρε κι εσύ μπροστά στα φανάρια, μπορείς (φωτο)

φανάρι2

Το απαράδεκτο σκηνικό επαναλαμβάνεται μπροστά σε κόμβους φαναριών στο Ηράκλειο. Οι φωτογραφίες είναι από την οδό Μίνωος, όπου χθες το απόγευμα κάποιοι οδηγοί αποφάσισαν να παρκάρουν μπροστά στο φανάρι, καταργώντας ουσιαστικά και με το έτσι θέλω, ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

φανάρι

φανάρι, by mpeka

 

φανάρι1

φανάρι1, by mpeka

Αποτέλεσμα ήταν κορναρίσματα, ένταση και καθυστέρηση για εκείνους που ήθελαν να συνεχίζουν την πορεία στη Μίνωος και μπορούσαν πλέον μόνο οι οδηγοί που πάνε αριστερά να σταθούν μπροστά στο φανάρι.

φανάρι3

φανάρι3, by mpeka

Για τις εικόνες αυτές, ευθύνονται η έλλειψη αστυνόμευσης και κυρίως οδηγικής παιδείας.

Μάρα Μπέκα 
 

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Ξεκινούν έργα αποκατάστασης στο Πάρκο Γεωργιάδη

Το πάρκο Γεωργιάδη

Ξεκινούν τη Δευτέρα 19 Απριλίου οι εργασίες αποκατάστασης των φθορών που έχουν παρουσιαστεί στις επιστρώσεις των δαπέδων στο Πάρκο Γεωργιάδη στο Ηράκλειο. Στο πλαίσιο των εργασιών θα κλείσει προσωρινά το νότιο τμήμα του πάρκου (συμπεριλαμβανομένης της παιδικής χαράς). Η πρόσβαση στο υπόλοιπο ανοιχτό τμήμα του πάρκου θα γίνεται από την είσοδο στη συμβολή των οδών Δημοκρατίας και Βίγλας και από την είσοδο στη συμβολή των οδών Δημοκρατίας και Γερωνυμάκη.

Κλειστή θα παραμείνει για το διάστημα εκτέλεσης των εργασιών η είσοδος επί της Χαριλάου Τρικούπη και η πρόσβαση (σκαλοπάτια) από την τάφρο των ενετικών τειχών.

Οι εργασίες πρόκειται να επεκταθούν σημειακά και σε αλλά τμήματα του πάρκου και η συνολική τους διάρκεια εκτιμάται ότι θα είναι μία εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη - Κορωνοϊός: 62 νέα κρούσματα στο νησί ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Οι Τούρκοι "απείλησαν" γαλλικό ερευνητικό σκάφος νότια της Κρήτης