Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Ολοκληρώθηκε η διανομή Μέτρων Ατομικής Προστασίας στις καθαρίστριες

σχολικές καθαρίστριες

Ολοκληρώθηκε σήμερα, Τετάρτη 29 Απριλίου από την Αντιδημαρχία Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου η διανομή των Μέσων Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ) στις 61 καθαρίστριες με σύμβαση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου. Πρόκειται για εξοπλισμό που περιλαμβάνει ανά καθαρίστρια: παντελόνι, μπλούζα, ποδιά και γάντια εργασίας καθώς και 300 ζευγάρια γάντια μίας χρήσης και 2 μάσκες υφασμάτινες.

Έτσι από σήμερα μπορεί πλέον να ξεκινήσει ο καθαρισμός των Γυμνασίων και Λυκείων που υπηρετούν οι συμβασιούχες καθαρίστριες.

οι καθαρίστριες παρέλαβαν το υγεινομικό υλικό
οι καθαρίστριες παρέλαβαν το υγεινομικό υλικό

Παράλληλα, τόσο η Πρωτοβάθμια, όσο και η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Ηρακλείου έχουν προχωρήσει στη διαδικασία για την πρόσληψη Τεχνικού Ασφαλείας καθώς και την πρόσληψη Ιατρού Εργασίας προκειμένου να υποστηριχθούν οι καθαρίστριες στο έργο τους.

(αρχική φωτό αρχείου)

Κρήτη

Ηράκλειο

ΔΕΥΑΗ: Προσοχή στην κατανάλωση νερού ενόψει καύσωνα

καύσωνας

Η ΔΕΥΑΗ καλεί τους δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην χρήση / κατανάλωση νερού αποφεύγοντας το πλύσιμο αυλών-αυτοκινήτων, λόγω και των παρατεταμένων υψηλών θερμοκρασιών που αναμένεται να επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διανομή του νερού καθημερινά στον πενταψήφιο αριθμό 11122 (χωρίς κωδικό κλήσης 2810) ή στο 2810-339050 (αστική χρέωση) .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Τράβηξε μαχαίρι, μετά το τροχαίο

Ηράκλειο: Οι νεαροί πιάστηκαν στα χέρια - Αναστάτωση από τη συμπλοκή