Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Το κτίριο... καταρρέει, λίγα μέτρα από την Περιφέρεια (φωτο)

κατάρρευση τοίχου 3

Καθημερινό φαινόμενο είναι οι καταρρεύσεις σε παλιά κτίρια του Ηρακλείου που στέκουν σαν φαντάσματα από το παρελθόν. Μετά την πρόσφατη κατάρρευση στην πλατεία των Λιονταριών και την απομάκρυνση χθες του δυτικού τμήματος του κτίσματος, που είχε απομείνει ώστε να πάψει να είναι επικίνδυνο, ο φωτογραφικός φακός του ekriti.gr αποκαλύπτει και νέα πτώση τοίχου ενός ετοιμόρροπου σπιτιού, που βρίσκεται κοντά στην πλατεία Ελευθερίας, λίγα μέτρα από την Περιφέρεια Κρήτης. 

κατάρρευση τοίχου 2

κατάρρευση τοίχου 2, by mpeka

Περνώντας το ανοικτό χώρο parking με κατεύθυνση προς αριστερά, στη διασταύρωση της οδού Πεδιάδος, σοβάδες, πέτρες, χώμα και υπολλείματα της πτώσης από το γωνιακό σπίτι κάνουν την εμφάνιση τους, παρέα με ένα κάδο σκουπιδιών, που κάποιος έβαλε για να προστατέψει πιθανόν... τους πεζούς από το επικίνδυνο σημείο.

κατάρρευση τοίχου 4

κατάρρευση τοίχου 4, by mpeka

ΟΙ εικόνες μιλούν από μόνες τους, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί για το υπόλοιπο μέρος του παλαίου κτίσματος... αν παραμείνει και για πόσο διάστημα σταθερό.

Ρεπορτάζ/Φωτογραφίες Μάρα Μπέκα
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Συλλήψεις για την υπόθεση με την κοκαΐνη και τους δεκάδες πελάτες

ΟΠΚΕ

Τέσσερις συλλήψεις για την υπόθεση κοκαινης και μια δικογραφία η οποία περιλαμβάνει 69 συνολικά ονόματα, ήταν το αποτέλεσμα της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα και για την οποία σας είχε ενημερώσει από νωρίς το ekriti.gr και το Ράδιο Κρήτη.

Βασικός κατηγορούμενος είναι ένας 38χρνος από το Μονοφάτσι, ο οποίος και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές.

Κατά την διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του ποσότητα  κοκαΐνης, 70 γραμμαρίων συνολικά. Επίσης στα χέρια των αρχών βρίσκονται 3 άτομα, μεταξύ των οποίων και μια γυναίκα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα 69 άτομα που αναφέρονται στην δικογραφία (πλημμεληματικού χαρακτήρα) φέρονται να ήταν πελάτες, καθώς η αστυνομία κατάφερε να τους ταυτοποιήσει μέσα από την πολύμηνη έρευνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - κορωνοϊός: Άσκοπες μετακινήσεις και μάσκες έφεραν πρόστιμα

Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε το αίτημα για διακοπή έκτισης της ποινής