Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Φωτιά στον Άγιο Νικήτα σήκωσε στο "πόδι" την Πυροσβεστική

πυρκαγια

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία από φωτιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή κοντά στον Άγιο Νικήτα, νότια του Νομού Ηρακλείου. Σύμφωνα με την ΠY η φωτιά έχει ξεσπάσει μετά το φοινικόδασος το οποίο όπως διαβεβαιώνουν οι πυροσβέστες, δεν απειλείται από τις φλόγες.
Η πυρκαγιά καίει χαμηλή βλάστηση και στο σημείο επιχειρούν 3 οχήματα με 8 πυροσβέστες καθώς και μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος των έξι ατόμων. 

Κρήτη

Ηράκλειο

Σταύρος Αρναουτάκης: Η μητρότητα είναι ταυτισμένη με την ίδια τη ζωή

γιορτή της μητέρας

Με αφορμή τη σημερινή Ημέρα της Μητέρας, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, αναφέρει σε δήλωσή του: 

Μέσα από το συμβολικό της χαρακτήρα η γιορτή της Μητέρας επιβεβαιώνει την αξία και τη σημασία του ρόλου της μητέρας στην κοινωνία μας. Η μητρότητα είναι ταυτισμένη με την ίδια τη ζωή. Είναι συνυφασμένη, στο μυαλό και την ψυχή όλων μας, με την αδιάκοπη προσφορά, την θυσιαστική αγάπη και την άνευ όρων διαρκή φροντίδα. 
Ως Περιφέρεια Κρήτης, μέσα και από την Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας, αλλά και τη συνεργασία με εθελοντικούς φορείς και οργανώσεις, διευρύνουμε την παρέμβαση μας για την προστασία των δικαιωμάτων των γυναικών και την ενίσχυση του ρόλου της μητέρας που καθημερινά καλείται να ανταπεξέλθει σε νέες και μεγαλύτερες προκλήσεις.
Χρόνια πολλά σε όλες τις μανάδες.

 

Διαβάστε επίσης:

Καραμαλάκης: Η ΕΛ.ΑΣ δεν ξεχνά τη μάνα, τη ναυαρχίδα της κοινωνίας μας

Λαμπρινός: Η μάνα θα αποτελεί πάντα το στήριγμα του ανθρώπου

Το Ηράκλειο αποκτά υπερυψωμένες και κόκκινες διαβάσεις πεζών (φωτογραφίες)