Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Ευχάριστα νέα για το 17 μηνών κοριτσάκι - Αγωνία για τον 15χρονο

εντατικη

Ευχάριστα είναι τα νέα για το μόλις 17 μηνών κοριτσάκι που στις 5 Δεκεμβρίου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, όταν στραβοκατάπιε τροφή.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε αρχικά σε σοβαρή κατάσταση στο Βενιζέλειο όπου διασωληνώθηκε και από εκεί στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Χθες και όπως είπε στο ekriti ο αναπληρωτής Διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιάννης Φανουργιάκης, η κατάσταση της υγείας του μικρού κοριτσιού έχει βελτιωθεί χθες Κυριακής αποσωληνώθηκε όμως συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Στη ΜΕΘ Παίδων και ο 15χρονος

Την ίδια ώρα, σε σοβαρή κατάσταση παραμένει ο 15χρονος από τον Αγιο Νικόλαο που στις 15 Νοεμβρίου υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία με συνέπεια να μεταφερθεί σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο της περιοχής.

Εκεί οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του σε νοοσοκομείο του Ηρακλείου και τελικά ο 15χρονος εισήχθη στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με τον κ. Φανουργιάκη, η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη και εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε καταστολή με τους θεράποντες ιατρούς να τον παρακολουθούν στενά.

Γιώργος Ι. Παπαδάκης

Κρήτη

Ηράκλειο

ΠΑΓΝΗ: Ουρά ...αναμονής από υγειονομικούς για το τεστ του κορωνοϊού

ΠΑΓΝΗ τεστ κορωνοϊος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία της εξέτασης του υγειονομικού προσωπικού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου, για πιθανά κρούσματα κορωνοϊού.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο ΠΑΓΝΗ Δημήτρης Βρύσαλης, δημοσίευσε σχετική φωτογραφία, από την αναμονή του προσωπικού για να υποβληθεί στο σχετικό τεστ.