Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Εξουδετέρωσαν το βλήμα μέσα στη θάλασσα (βίντεο)

εξουδετέρωση

Σε ελεγχόμενη εξουδετέρωση βλήματος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου προχώρησαν το πρωί άνδρες του Πολεμικού Ναυτικού, στην παραλία της Αμμουδάρας.

Το βλήμα είχε εντοπιστεί την περασμένη εβδομάδα από λουόμενο, σε μικρή απόσταση από την ακτή και μικρό βάθος και άμεσα οριοθετήθηκε η περιοχή για ευνόητους λόγους.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου ελήφθησαν όλα τα μέτρα τόσο στη θάλασσα όσο και στη στεριά και σήμερα το πρωί, έγινε η ελεγχόμενη εξουδετέρωση από το κλιμάκιο του Πολεμικού Ναυτικού.

Στην επιχείρηση, πήραν μέρος βαθμοφόροι του Λιμενικού Σώματος και στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών. 

Δείτε τη στιγμή της έκρηξης στο βίντεο του Γιάννη Γουρνιεζάκη:

 

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Χανιά

Κρήτη: Μπαράζ απεργιακών κινητοποιήσεων με φόντο το εργασιακό νομοσχέδιο

Οι εργαζόμενοι σε εστίαση και τουρισμού έκαναν πορεία προς το κέντρο της πόλης

Με αιχμή το προωθούμενο εργασιακό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση, απεργιακές συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σε ολόκληρη την Κρήτη την Πέμπτη 6 Μαΐου.

Ειδικότερα, σε Ηράκλειο και Χανιά, οι συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 6 Μαΐου. Στα Χανιά, οι εργαζόμενοι καλούνται να συγκεντρωθούν πλατεία Δημοτικής Αγοράς στις 10:30 το πρωί, ενώ στο Ηράκλειο τα Σωματεία καλούν τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας στις 10 το πρωί.

Στην 24ωρη Πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη και στο προγραμματισμένο συλλαλητήριο, θα συμμετέχουν ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Ηρακλείου "Δ. Θεοτοκόπουλος" και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Μεσαράς "Η Φαιστός".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χατζηδάκης: Τι περιλαμβάνει το εργασιακό νομοσχέδιο για τη βία και τη σεξουαλική παρενόχληση

Εργασιακά: Ανατροπές στο 8ωρο, αύξηση υπερωριών χωρίς αμοιβή

Κορωνοϊός - Ηράκλειο: Νέο εμβολιαστικό κέντρο επιταχύνει την διαδικασία