Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Έκκληση στους οδηγούς - Περνούν από τον επικίνδυνο δρόμο παρά την απαγόρευση!

56614126_2193703020723992_4982965166409777152_n.jpg

Έκκληση στους οδηγούς να πειθαρχήσουν στις υποδείξεις και να μην κάνουν χρήση του δρόμου Ηράκλειο - Βούτες, απευθύνει η Περιφέρεια Κρήτης!

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά το γεγονός ότι ο δρόμος είναι κλειστός, μετά τις καθιζήσεις που σημειώθηκαν νωρίτερα λόγω της κακοκαιρίας, πολλοί αψηφούν τον κίνδυνο, κατεβαίνουν από τα οχήματα και απομακρύνουν τις ειδικές σημάνσεις, προκειμένου να συνεχίσουν προς το χωριό. Και όλα αυτά, για να "γλιτώσουν" μερικά χιλιόμετρα, καθώς μπορούν να εξυπηρετηθούν μέσω Σταυρακίων ή Καλεσών.

Το ekriti.gr, επικοινώνησε με τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας κ. Γιάννη Λεονταράκη, ο  οποίος απήθυνε έκκληση προς τους οδηγούς να αποφεύγουν το σημείο, το οποίο είναι εξαιρετικά επικίνδυνο!

Κρήτη

Ο Γιάννης Κουράκης για την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας

κουρακης.jpg

Το δικό του μήνυμα για τη Γιορτή της Μητέρας στέλνει ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης, Γιάννης Κουράκης.

Στο μήνυμά του αναφέρει:

« Στο ιερό πρόσωπο της Μητέρας εκφράζουμε σήμερα τον απόλυτο σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας.

Γιατί Μητέρα, σημαίνει Ζωή, ανιδιοτελή προσφορά και Θυσία.

Απαιτείται, ο σεβασμός και η ειλικρινής αγάπη προς τη Μητέρα, να εκφράζεται και από την πολιτεία, με θεσμικές και νομοθετικές πρωτοβουλίες που θα κατοχυρώνουν την ανεκτίμητη κοινωνική παρουσία και προσφορά της.

Στην σημερινή περίοδο που διανύουμε, η ουσιαστική στήριξη της Άνεργης, της Εργαζόμενης και της Πολύτεκνης Μητέρας ,με παρεμβάσεις και δράσεις που θα ενισχύουν τη θέση και το ρόλο της, πρέπει να αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα.

 Ως Αυτοδιοίκηση θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε και να ενδυναμώνουμε κάθε προσπάθεια που θα στοχεύει στην  αναβάθμιση του ρόλου της μητέρας και θα διευκολύνει το έργο της.»

 

Διαβάστε επίσης:

Το Ηράκλειο αποκτά υπερυψωμένες και κόκκινες διαβάσεις πεζών (φωτογραφίες)

Ολόγυμνη γυναίκα περπατούσε σε κεντρικό δρόμο

Κρήτη: Θρήνος για τον Γιώργο...