Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Διάλειμμα και γυμναστική... στο δρόμο! (φωτογραφίες)

35ο δημοτικό σχολείο

Οργή και αγανάκτηση από γονείς και μαθητές του 35ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου, καθώς τέσσερα τμήματα του σχολείου προαυλίζονται και κάνουν το μάθημα της γυμναστικής... στο δρόμο! Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, όπως λένε, ζητώντας λύση από τους αρμόδιους.

35ο δημοτικό σχολείο

35ο δημοτικό σχολείο, by renas

Τέσσερα  τμήματα  του 35ου Δημοτικού Σχολείου και συγκεκριμένα τα Ε1, Ε2, ΣΤ1 και ΣΤ2,  στεγάζονται σε αίθουσες-παραρτήματα κοντά στο κεντρικό κτίριο του σχολείου. Δεν υπάρχει η παραμικρή σήμανση ούτε και καν οριοθέτηση κάποιου χώρου για τον προαυλισμό των μαθητών, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν συνεχώς από διερχόμενα αυτοκίνητα και όχι μόνο.

35ο δημοτικό σχολείο

35ο δημοτικό σχολείο, by renas

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας,  αποφάσισε την αποχή των μαθητών των τμημάτων Ε1,Ε2,ΣΤ1 και ΣΤ2,από τα μαθήματά τους, σήμερα Πέμπτη 03/03/2016 και αύριο Παρασκευή 04/02/2016, με σκοπό την ευαισθητοποίηση των αρμοδίων, για την άμεση λύση του τεράστιου προβλήματος, που αντιμετωπίζει το σχολείο.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο - Κορωνοϊός: 58χρονος με υποκείμενο νόσημα έχασε τη μάχη για τη ζωή

Βενιζέλειο Νοσοκομείο

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ένας άντρας 58 χρόνων με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, στη ΜΕΘ του Βενιζελείου μετά από επιπλοκές της νόσου covid- 19. 

Ο άτυχος άντρας νοσηλευόταν αρχικά στην Ογκολογική Κλινική ωστόσο, όταν διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοιό, μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ για ασθενείς με covid, όπου και κατέληξε σήμερα.

 

Περισσότερες ειδήσεις:

Ο Μιχάλης Μπούσης μίλησε στο ekriti.gr από την Αμερική για τις εξελίξεις στον ΟΦΗ

Δένδιας: Στο Κάιρο για συνομιλίες με τον ομόλογό του Σαμέχ Σούκρι

Σακελλαροπούλου: Οι Τούρκοι σχολίασαν μέχρι και τα παπούτσια της Προέδρου της Δημοκρατίας