Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Δεκάδες παράπονα και αιτήματα άκουσε ο Πετρόπουλος (φωτο)

πετρόπουλος ΕΚΗ

Διαφορετικό ήταν το κλίμα σήμερα στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, κατά την επίσκεψη του Υφυπουργού Εργασίας Τάσου Πετρόπουλου, ο οποίος χθες έτυχε "θερμής" υποδοχής στο Επιμελητήριο. Ο κ. Πετρόπουλος άκουσε δεκάδες αιτήματα και παράπονα και άφησε κάποια "παράθυρα" ανοιχτά για παρεμβάσεις στο ασφαλιστικό των ελεύθερων επαγγελματιών, αλλά... για το μέλλον, λέγοντας ότι αυτό πρέπει να εφαρμοστεί άμεσα, και θέτοντας ως ορόσημο τον Μάρτιο, οπότε, όπως είπε, θα πρέπει να καταβληθούν οι οφειλές προς τα ταμεία.

πετρόπουλος ΕΚΗ

πετρόπουλος ΕΚΗ, by renas

Οι εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου του έθεσαν το θέμα της μαύρης εργασίας, αλλά και της μαθητείας στα ξενοδοχεία, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην ανάγκη εφαρμογής της ΚΥΑ που θα καθορίζει την πληρωμή μισθών και ασφαλιστικών εισφορών, μόνο μέσω Τραπεζών. 
Παράλληλα κατέθεσε μια σειρά προτάσεων για την ανάκαμψη της  εργασίας, αντιμετωπίζουν την ανεργία αλλά και την ‘’μαύρη ανασφάλιστη’’ εργασία . 

πετρόπουλος ΕΚΗ

πετρόπουλος ΕΚΗ, by renas

Στη σύσκεψη έδωσαν το παρών η ΟΕΒΕΝΗ, λογιστές, δικηγόροι, φαρμακοποιοί, το ΕΒΕΗ, και το Οικονομικό Επιμελητήριο.

Κρήτη

Ηράκλειο

Θλίψη: "Έσβησε" στο ΠΑΓΝΗ ο 16χρονος Νικόλας...

πενθος

Πάλεψε γενναία επί έναν μήνα, αλλά δεν τα κατάφερε ο 16χρονος Νικόλας, το αγόρι που από μία βουτιά στα Φαλάσαρνα, βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος στον αυχένα.

Ο νεαρός τραυματίστηκε στις 4 Ιουλίου και από το νοσοκομείο Χανίων διεκομίσθη εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, νοσηλεύτηκε στην Ορθοπεδική Κλινική ωστόσο στα μέσα Ιουλίου εισήχθη στη ΜΕΘ, καθώς εμφάνισε σηπτικό σοκ.

Έκτοτε νοσηλευόταν εκεί και δυστυχώς σήμερα οι εξετάσεις που έγιναν έδειξαν εγκεφαλικό θάνατο, είδηση που προκάλεσε μεγάλη θλίψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Έκανε μια κλοπή κάθε ...μέρα - Σύλληψη από την αστυνομία

Κρήτη - Καύσωνας: Επιμένουν οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες

Δραματική έκκληση του Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών μέσω του Ράδιο Κρήτη στους πολίτες