Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Το αυτοκίνητο πήρε φωτιά ... εν κινήσει

φωτιά αυτοκίνητο

Στις φλόγες τυλίχθηκε λίγο πριν τις 11 το πρωί ένα ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο κινούνταν επί της οδού Θερίσου στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε στον κινητήρα του οχήματος και για καλή του τύχη ο οδηγός, πρόλαβε να το εγκαταλείψει. Στο σημείο έσπευσαν 2 οχήματα της ΠΥ με 6 υπαλλήλους ωστόσο το ένα όχημα αποχώρησε καθώς δεν κρίθηκε αναγκαία η παρουσία του. 

Κρήτη

Ο καιρός στην Κρήτη: Αποπνικτικός συνδυασμός Παρασκευή και Σάββατο

ηράκλειο αφρικανική σκόνη

Η θερμοκρασία αναμένεται να παρουσιάσει αύριο σημαντική άνοδο στα δυτικά και νότια τμήματα της χώρας, καθώς και μικρή πτώση στα κεντρικά τμήματα, ενώ το Σάββατο θα σημειώσει αισθητή άνοδο σε ολόκληρη τη χώρα.

Συνολικά, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr, το διήμερο Παρασκευής και Σαββάτου η άνοδος της θερμοκρασίας στη Δυτική Ελλάδα θα είναι της τάξης των 10 βαθμών Κελσίου και ακόμα μεγαλύτερη στην Κρήτη.

 

Παράλληλα, σύμφωνα με το προγνωστικό σύστημα DUSTMeteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, λόγω της επικράτησης ανέμων νότιων διευθύνσεων στην ευρύτερη περιοχή της Ελλάδας, αναμένεται να εκδηλωθεί έντονη μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Η ημέρα με τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις σκόνης θα είναι το Σάββατο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Χρηματιστήριο Αθηνών: Ένατη σερί ανοδική συνεδρίαση - Έκλεισε στις 905 μονάδες

Ηράκλειο: Μήνυση σε διευθυντή Λυκείου από γονέα - αρνητή του self test

Σερβία: Η χώρα θα παράγει 20 με 30 εκατομμύρια εμβόλια για τον κορονοϊό τον χρόνο