Κρήτη

Ηράκλειο

Κρήτη - Ηράκλειο: Ακόμα ένα τροχαίο δυστύχημα - Νεκρός ο οδηγός

τροχαίο

Ακόμα ένα θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο νομό Ηρακλείου, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνδρας 73 ετών.

Το μοιραίο τροχαίο συνέβη την Πέμπτη το απόγευμα,  στο χωριό Αντισκάρι της Μεσσαράς, όταν ο άτυχος 73χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, το οποίο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη μέσα σε ρυάκι.

Ο οδηγός τραυματίστηκε θανάσιμα και δυστυχώς εξέπνευσε ακαριαία.

Το νέο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Αγίου Κυρίλλου - Αντισκαρίου, με κατέυθυνση προς Αντισκάρι.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο ο άτυχος ηλικιωμένος να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, λόγω ξαφνικού προβλήματος υγείας.

Φως θα ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή.

Ειδήσεις σήμερα 

Δίκη Γιακουμάκη: «Η σιωπή του Βαγγέλη ακούστηκε παντού» είπε ο πατέρας του

Σε Φαιστό και Γόρτυνα σήμερα η Υπουργός Πολιτισμού

Τρόμος σε ταχυδρομείο στη Φλόριντα λόγω εισβολής... αλιγάτορα

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Δακοτκονία το Σάββατο σε περιοχές του Ηρακλείου

Δακοκτονια

Η Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου γνωστοποιεί ότι με την προϋπόθεση των κατάλληλων καιρικών συνθηκών θα ξεκινήσει ο πρώτος γενικός δολωματικός ψεκασμός δακοκτονίας το Σάββατο 19 Ιουνίου στην Καλλονή, Άγιο Βασίλειο το Χουδέτσι, Αυγενική, Βενεράτο, Κεράσια και Σίβα.

Παρακαλούνται όσοι ελαιοπαραγωγοί έχουν περιφραγμένα ελαιόφυτα να μεριμνήσουν ώστε ο εργολάβος ψεκασμού να έχει πρόσβαση στα δένδρα τους για να μπορεί να τα ψεκάσει και οι βιοκαλλιεργητές να σημαδέψουν τα ελαιόφυτά τους για να αποφευχθεί ανεπιθύμητος ψεκασμός.
Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί σε περιοχές με χαμηλά ποσοστά καρποφορίας με δεδομένο ότι σε αυτές η αποτελεσματικότητα των δολωματικών ψεκασμών είναι εξαιρετικά αμφίβολη οπότε οι παραγωγοί ίσως χρειαστεί να επέμβουν με ίδια μέσα (π.χ. ψεκασμούς κάλυψης).

Επίσης επισημαίνεται η υποχρέωση του εργολάβου καθ’όλη τη διάρκεια των ψεκασμών, να αναρτά από την προηγούμενη μέρα, σε εμφανή δημόσιο χώρο, τις τοποθεσίες στις οποίες θα πραγματοποιούνται ψεκασμοί προκειμένου να λαμβάνουν γνώση οι ενδιαφερόμενοι ελαιοκαλλιεργητές. Οι τελευταίοι επιβάλλεται να επισκέπτονται συχνά τα ελαιόφυτά τους διαπιστώνοντας την καλή εφαρμογή των ψεκασμών και την αποτελεσματικότητά τους και να μεταφέρουν στην υπηρεσία μας έγκαιρα όποιο πρόβλημα υποπέσει στην αντίληψή τους. 

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Αυτοκίνητα κινητές "βόμβες" - Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για τα λάδια

Ηράκλειο: Έδωσε δουλειά στο παιδί που πήγε να τον κλέψει - Το "ευχαριστώ" ήρθε 25 χρόνια μετά

Κρήτη: Ο καύσωνας έκαψε και το... λάδι - Τεράστια μείωση της παραγωγής

Ηράκλειο: Επίθεση σε πισίνα βίλας - Μεγάλη η ζημιά, λέει ο ιδιοκτήτης