Κρήτη

Ηράκλειο

Ηγουμενίδης: Να δοθεί λύση σε όφελος των οδηγών τουριστικών λεωφορείων

Ηγουμενιδης

Τι αναφέρει σε δελτίο Τύπου του ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ηγουμενίδης:

Με τους οδηγούς των τουριστικών λεωφορείων -  οι οποίοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις για μια ακόμη μέρα  -  βρέθηκε εκ νέου ο Νίκος Ηγουμενίδης. Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Ηρακλείου είχε μακρά συζήτηση με τους εργαζόμενους οδηγούς, ενώ τόνισε ότι «Θα πρέπει να βρεθεί λύση σε όφελος των εργαζομένων. Συγκεκριμένα, είτε θα πρέπει να προχωρήσει η υπογραφή της σύμβασης σε όφελος των εργαζομένων, είτε θα πρέπει να παραταθεί η διάρκεια της προηγούμενης σύμβασης».

Επιπλέον, ο Νίκος Ηγουμενίδης εξέφρασε την άποψη ότι «αυτή τη στιγμή επιχειρείται η εξουθένωση των εργαζομένων και μια στρατηγική να οδηγηθούν στα άκρα με συνεχείς πιέσεις λόγω ανοίγματος του τουρισμού. Δεν θα πρέπει να ασκούνται τέτοιες πιέσεις στους εργαζόμενους, αλλά να προχωρήσει μια σύμβαση που θα κατοχυρώνει τα δικαιώματά τους».

Παράλληλα, ο Νίκος Ηγουμενίδης γνωστοποίησε ότι επικοινώνησε για το θέμα με την Τομεάρχη Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου, ενώ άμεσα θα καταθέσει σχετική κοινοβουλευτική παρέμβαση «με στόχο να σταματήσει η Κυβέρνηση να νίπτει τας χείρας της».

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Τραγωδία με αγρότη που έχασε τον έλεγχο του τρακτέρ του

τρακτέρ

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 69χρονος  άνδρας στο χωριό Καραβάδος του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, όταν έχασε τον έλεγχο του αγροτικού του τρακτερ, το οποίο έπεσε σε χαντάκι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 69χρονος έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε από το βαρύ όχημα, το οποίο συνέχισε την πορεία του και έπεσε στο χαντάκι.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά και πυροσβέστες, οι οποίοι ανέσυραν τον άτυχο άνδρα. 

Φως στα ακριβή αίτια θανάτου θα ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή.

(Φωτογραφία αρχείου)