Κρήτη

Ηράκλειο

Η ΝΟΔΕ Ηρακλείου συγχαίρει τον Ηρόδοτο

hrodotos.jpg

Συγχαρητήρια ανακοίνωση στον Ηρόδοτο για την κατάκτηση του Super Cup εξέδωσε η ΝΟΔε Ηρακλείου. Σε αυτή αναφέρτει τα εξής:

«Συγχαρητήρια στον Ηρόδοτο! Η μια επιτυχία διαδέχεται την άλλη και προστίθεται μια ακόμη χρυσή σελίδα στην ιστορία της ομάδας.
Θερμά συγχαρητήρια στο Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ,. στο τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές για την εξαιρετικά επιτυχημένη φετινή χρονιά και τα 4 τρόπαια: κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ, κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και κατάκτηση του Super Cup Ερασιτεχνών. Μετά από δεκαετίες υπομονής και επιμονής, αγωνιστικότητας και σκληρής δουλειάς, πετύχατε  αυτές τις σημαντικές κατακτήσεις.
Οι φετινές επιτυχίες αφήνουν πολύτιμη παρακαταθήκη για το μέλλον της ομάδας που διαγράφεται ακόμη πιο λαμπρό. Μετά από δεκαετίες υπομονής και επιμονής, αγωνιστικότητας και σκληρής δουλειάς, πετύχατε  αυτόν τον σπουδαίο στόχο.
Όλοι οι Ηρακλειώτες είμαστε περήφανοι. Είμαστε πάντα δίπλα σας σε κάθε προσπάθειά σας».

Κρήτη

Χαλκιαδάκης και Unilever στο πλευρό του Κέντρου Υγείας Μοιρών, Τυμπακίου και Ζαρού

s/m Χαλκιαδάκης Μοίρες

Σε μια σημαντική χορηγία, σε συνεργασία με την εταιρεία Ελαϊς – Unilever Hellas A.E., προχώρησε η μεγάλη Κρητική εταιρεία Χαλκιαδάκης Α.Ε. προς το Κέντρο Υγείας Μοιρών και τα Πολυδύναμα Ιατρεία Ζαρού και Τυμπακίου.

Ειδικότερα, έπειτα από πρωτοβουλία των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, παραδόθηκαν την Παρασκευή 09/04 στους υπευθύνους των συγκεκριμένων Δομών, τρία κλιματιστικά, καθώς και καθαριστικά (χλωρίνες, πολυκαθαριστικά, σακούλες και αναλώσιμα), τα οποία θα καλύψουν τις ανάγκες των Κέντρων για έναν ολόκληρο χρόνο. Τα υλικά παρέλαβαν από τον Δ/ντη Marketing της Χαλκιαδάκης Α.Ε. Μιχάλη Τζαγκαράκη, τον Δ/ντη του σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης στις Μοίρες Γιώργο Μερωνιανάκη και τον εκπρόσωπο της Ελαϊς- Unilever Κώστα Ρουμπάκη, η Δ/ντρια του Κ.Υ. Μοιρών Κατερίνα Τσικαλά, η Προϊσταμένη και Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Μαρία Πότση - Καράλη και ο Γενικός Γιατρός του Πολυδύναμου Ιατρείου Τυμπακίου Μανώλης Μεραμβελιωτάκης.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται σε μια σειρά δράσεων της Χαλκιαδάκης Α.Ε., με στόχο την ουσιαστική βελτίωση της καθημερινότητας για το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό των Δομών, καθώς και των επισκεπτών - ασθενών τους.

Αξίζει να τονιστεί ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα, που εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Χαλκιαδάκης Α.Ε., αναμένεται να επεκταθεί το επόμενο διάστημα με τη συνεργασία της 7ης ΥΠΕ Κρήτης. Σε συνεργασία με τα στελέχη της 7ης ΥΠΕ, τα super markets Χαλκιαδάκης προχωράνε σε κάλυψη άμεσων αναγκών σε ιατρικό εξοπλισμό και υλικοτεχνική υποδομή σε τοπικές δομές υγείας σε ολόκληρη την Κρήτη.

Όπως μάλιστα δήλωσαν στελέχη της εταιρείας: «Τη στιγμή της μάχης με τον Covid19, αυτές οι δράσεις προσφοράς είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να ενισχύσουμε τον αγώνα των Ηρώων της πρώτης γραμμής. Υποστηρίζουμε, με τη συνεργασία και εταιρειών - προμηθευτών μας, την κοινή προσπάθεια και ευχόμαστε όλη αυτή η κατάσταση, να αποτελεί σύντομα παρελθόν.».

Για τις δράσεις των super markets Χαλκιαδάκης μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ:

https://www.xalkiadakis.gr/el/nea

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τροχαίο στη Γαύδο: «Θέλω να μάθω την αλήθεια», λέει η μητέρα της Κορίνας

Κρήτη: 55χρονος απαγχονίστηκε σε δέντρο - Τον βρήκε περαστικός

Ηράκλειο: Ο επίδοξος ληστής ήταν πελάτης του οδοντιάτρου - Πάλη έξω από το ιατρείο!