Κρήτη

Ηράκλειο

Εργασίες συντήρησης στις παιδικές χαρές του Γαζίου (φωτογραφίες)

paidiki-xara-2.jpg

Εργασίες συντήρησης στις παιδικές χαρές του Γαζίου, της Αμμουδάρας και του Αγίου Δημητρίου, πραγματοποιήθηκαν από την Τ.Κ. Γαζίου με την συνεργασία της Τεχνικής και της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Μαλεβιζίου.
 

paidiki-xara-4.jpg

paidiki-xara-4.jpg, by mpeka

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης και αντικατάστασης φθαρμένων και βανδαλισμένων οργάνων, επισκευές στις περιφράξεις, καθαρισμοί και κλαδέματα στα δένδρα, βαψίματα, κ.α.
 

paidiki-xara-3.jpg

paidiki-xara-3.jpg, by mpeka

Ανάλογες εργασίες θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες και στις παιδικές χαρές του Καβροχωρίου και των εργατικών κατοικιών Γαζίου, όπου έχουν γίνει βανδαλισμοί και έχουν προκληθεί φθορές από αγνώστους.
 

paidiki-xara-1.jpg

paidiki-xara-1.jpg, by mpeka

Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης επιθεώρησε τις εργασίες, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Άρη Σαλούστρο και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Γαζίου Γιάννη Κοτσυφό, απευθύνοντας παράλληλα και έκκληση προς όλους να σεβαστούν τις παιδικές χαρές, να προστατέψουν την περιουσία των ίδιων των πολιτών και να συμβάλλουν έτσι ώστε αυτές να διατηρηθούν σε άριστη κατάσταση για να μπορούν να τις χαίρονται τα μικρά παιδιά.
 
 

Κρήτη

Λασίθι

Λασίθι: Συνάντηση Υπουργού Περιβάλλοντος για τους δασικούς χάρτες με περιφερειάρχη και φορείς

Από τη συνάντηση στο Επιμελητήριο Λασιθίου

Στις διορθώσεις-αναμόρφωση των Δασικών χαρτών που είναι αίτημα του Περιφερειακού συμβουλίου, Αυτοδιοίκησης, φορέων, αγροτών, πολιτών, στις μεγάλες αναπτυξιακές προοπτικές που θα υπάρξουν, αλλά και στην πολιτική βούληση της Κυβέρνησης για τις αναγκαίες διορθώσεις, αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, σε διαδοχικές συναντήσεις που είχαν σήμερα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης στο Ηράκλειο και στο Επιμελητήριο Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο με τον Υπουργό Περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκα.

Διαβάστε επίσης: 

Κρήτη - Κορωνοϊός: 63 νέα κρούσματα στο νησί ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Γραβάνης για AstraZeneca: Δεν υπάρχουν περιστατικά θρομβώσεων στους άνω των 60 ετών