Κρήτη

Ηράκλειο

Επιμελητήριο Ηρακλείου - Κορωνοϊός: Δωρίζει κλίνες ΜΕΘ σε Βενιζέλειο και ΠΑΓΝΗ

επιμελητήριο ηρακλείου

Στη δωρεά 2 κλινών ΜΕΘ σε Βενιζέλειο και ΠΑΓΝΗ προχωρά το Επιμελητήριο Ηρακλείου, με στόχο την ενίσχυση του συστήματος υγείας στη μάχη κατά του κορωνοϊού, σύμφωνα με τα όσα είπε στο Ράδιο Κρητη , ο Μανώλης Αλιφιεράκης, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Όπως εξήγησε ο κος Αλιφιεράκης, η δωρεά αφορά σε δύο κλίνες ΜΕΘ, μία δηλαδή σε κάθε νοσοκομείο, μαζί με τον απαραίτητο εξοπλισμό που χρειάζεται για να λειτουργήσουν,που έχουν έρθει από το εξωτερικό και είναι υπερσύγχρονες.

Η παράδοση θα γίνει σε δύο φάσεις με πρώτη την άφιξη  των κλινών, ενώ τα ακολουθήσουν σε λίγες ημέρες τα ηλεκτρονικά μόνιτορ  τα οποία θα εξοπλίσουν πλήρως τις κλίνες .

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, που βρίσκεται σε εξέλιξη η δεύτερη φάση της προσπάθειας ανάπτυξης κλινών στα νοσοκομεία της Κρήτης, η κίνηση αυτή του Επιμελητηρίου έρχεται να στηρίξει και να  ενισχύσει ακόμα περισσότερο  την προσπάθεια προς αυτήν την κατεύθυνση.

Σύμφωνα και με τον κο Αλιφιεράκη, η παραγγελία των 2 κλινών με συνολικό κόστος 50 χιλιάδες ,  έγινε κατόπιν συνεννόησης με τα δυο μεγάλα νοσοκομεία του Ηρακλείου, με σκοπό  να είναι λειτουργικές και να φέρουν  το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Η παράδοση ήταν προγραμματισμένη να γίνει σήμερα στις 12 το μεσημέρι  στην 7η ΥΠΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορωνοϊός: Οριακή η κατάσταση στο Βενιζέλειο με τις κλίνες ΜΕΘ

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Αστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου: Πρόεδρος για 14η φορά ο Καλλέργος Βουλγαράκης

καλλέργος βουλγαράκης

Για 14η θητεία επενεξελέγη πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου ο Καλλέργος Βουλγαράκης, στη Γενική Συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021, για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, για την επόμενη τετραετία.

Αναλυτικά η σύνθεση του νέου ΔΣ:

Πρόεδρος: Καλλέργος Βουλγαράκης

Αντιπρόεδρος: Ευάγγελος Δοξαστάκης

Μέλη ΔΣ: Σταύρος Παχάκης, Εμμανουήλ Χουρδάκης, Γιώργος Ξειδιανάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Κομβόι με ανεμογεννήτριες ακινητοποιήθηκε στις Μοίρες (φωτο)

Κρήτη: Πρόστιμο 5.000 ευρώ για όρθιους πελάτες

Ηράκλειο: Νέος σεισμός 4,1 Ρίχτερ τα ξημερώματα