Κρήτη

Ηράκλειο

Ένα βήμα πίσω για το Θεατρικό Σταθμό κάνει ο ΟΛΗ

θεατρικός σταθμός

Ένα βήμα πίσω φαίνεται πως κάνει ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου, σε σχέση με την παραχώρηση του Θεατρικού Σταθμού, μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή το θέμα, το οποίο αναδείχθηκε μέσα από το Ράδιο Κρήτη και το ekriti.gr . 

Σε συνάντηση που είχε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Μανώλης Βασιλάκης με τον πρόεδρο του ΟΛΗ Γιάννη Βαρδαβά και τον διευθύνοντα σύμβουλο Μηνά Παπαδάκη, αναδείχθηκε το θέμα, με την πλευρά του Οργανισμού ωστόσο να εμμένει στην άποψη της για χρήση του Σταθμού για τις ανάγκες συνεδριακού κέντρου. 

Η πλευρά του Δήμου επανέλαβε το αίτημα για μακροχρόνια μίσθωση του Σταθμού, όπως άλλωστε είχε τονίσει και η κ. Πλεύρη στο Ράδιο Κρήτη και την εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη, με την επισήμανση πως μια τέτοιας μορφής παραχώρηση θα δώσει τη δυνατότητα στην δημοτική αρχή να προχωρήσει σε καίριες παρεμβάσεις και βελτιώσεις. 

Στο πλαίσιο της συνάντησης, τέθηκε παράλληλα το θέμα της μίσθωσης 100 θέσεων του πάρκινγκ που διατηρεί στο λιμάνι ο Οργανισμός προκειμένου να συνεχίσει το πρόγραμμα δωρεάν παραχώρησης θέσεων για τη μεταφορά των πολιτών μέσω της δημοτικής συγκοινωνίας. 

Ως θετική για τη δημοτική αρχή καταγράφεται η πρόθεση του Οργανισμού να επανεξεταστούν τα αιτήματα που τέθηκαν και να ελεγχθεί αν υπάρχει πεδίο παραχώρησης του Σταθμού ως το τέλος Ιουνίου που ολοκληρώνεται το πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Θεατρικό Σταθμό.

Για το θέμα του πάρκινγκ αναμένεται να υπάρξει και νέα συνάντηση. 

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Οδοντίατρος ακινητοποίησε και παρέδωσε στην αστυνομία τον επίδοξο ληστή!

καυγάς-ξυλοδαρμός-μπουνιές.jpg

Τουλάχιστον ασυνήθιστη ήταν η σύλληψη ενός επίδοξου ληστή στο Ηράκλειο, στις 11 χθες το βράδυ.

Άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ φόρεσαν χειροπέδες σε έναν 55χρονο Έλληνα ο οποίος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του κρατώντας ένα σφυρί, και εκτοξεύοντας απειλές, προσπάθησε να αποσπάσει χρήματα από έναν 54χρονο οδοντίατρο, στην οδό Γιαμαλάκη, στο κέντρο του Ηρακλείου.

Ο οδοντίατρος όχι μόνο δεν έχασε την ψυχραιμία του, αλλά ακινητοποίησε ο ίδιος με τη βοήθεια ενός περαστικού, τον επίδοξο ληστή, κάλεσε την αστυνομία και τον παρέδωσε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εστίαση: Ζητούν επανεκκίνηση για όλους - Υπογραφές και από 6 συλλόγους της Κρήτης

Κρήτη - κορωνοϊός: Οι Ηρακλειώτες... "πρωταθλητές" στα πρόστιμα

Δολοφονία Καραϊβάζ: Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ