Κρήτη

Ηράκλειο

Κρήτη: Στις κάλπες καλούνται οι κυνηγοί

κυνηγός

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Τυμπακιου μετά την έκτακτη Γενική Συνέλευση που έγινε στις 24 Φεβρουαρίου αποφάσισε την διεξαγωγή εκλογών στις 7 Απριλίου από τις 09:00 εως 19:00 στα γραφεία του στο Τυμπάκι. Σε περίπτωση μην απαρτίας, χωρίς καμία άλλη ειδοποίηση οι εκλογές θα γίνουν την αμέσως ερχόμενη Κυριακή 14 Απριλίου την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο. Υποψηφιότητες για τα μέλη του Δ.Σ και της ελεγκτικής επιτροπής θα μπορούν να κατατεθούν μέχρι τις 22/03/2019. 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Στους δρόμους οι ιδιοκτήτες γυμναστηρίων - "Ανοίξτε μας τώρα" (φωτο)

γυμναστές πλατεία ελευθερίας

Δυναμικό παρόν στο πλαίσιο της πανελλήνιας συγκέντρωσης διαμαρτυρίας έδωσε σήμερα ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Ηρακλείου. 

Η συγκέντρωση έγινε στις 12 το μεσημέρι στην Πλατεία Ελευθερίας έξω από το κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης, σε ειρηνικό κλίμα και τηρώντας τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.

Αφορμή για τη συγκέντρωση, η καθυστέρηση στο άνοιγμα των γυμναστηρίων η οποία έχει οδηγήσει τους ιδιοκτήτες σε δεινή οικονομική θέση καθώς όπως λένε, η στήριξη από πλευράς πολιτείας, είναι κάτι περισσότερο από ανεπαρκής. 

Οι ιδιοκτήτες γυμναστηρίων τοποθέτησαν συμβολικά στο έδαφος αθλητικά παπούτσια και άλλα είδη γυμναστικής.

 

Διαβάστε επίσης:

Πότε θα σταματήσουν τα sms στο 13033

Αδελφές κατήγγειλαν άνδρα για ασέλγεια από τα 6 τους χρόνια

Ηράκλειο: Στους δρόμους οι εργαζόμενοι σε εστίαση και τουρισμό