Κρήτη

Ηράκλειο

Εκδήλωση για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του θυρεοειδούς στο Βενεράτο

θυρεοειδής

Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015 το Βοήθεια στο Σπίτι Παλιανής, ο Όμιλος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου, Αγκαλιά-ΖΩ, και το Εργαστήριο Τοπικής Κοινοτικής Ανάπτυξης του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του Τ.Ε.Ι. Κρήτης διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του θυρεοειδούς αδένα και η σημασία του υπερηχογραφήματος υψηλής ανάλυσης». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Γυμνασίου (πρώην ΚΕΚ) στην Τοπική Κοινότητα Βενεράτου την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 6 μμ.
Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι η κ. Έλενα Δρακωνάκη – Δετοράκη Ιατρός- Ακτινολόγος Md, Phd, Postdoc, που θα παρουσιάσει το θέμα και θα είναι στη διάθεση του κοινού να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση.
Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιείται στα πλαίσια του προγράμματος αγωγής και προαγωγής υγείας που υλοποιεί το Βοήθεια στο Σπίτι Παλιανής, της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ηρακλείου, προκειμένου οι κάτοικοι να περιοχής να ενημερωθούν σωστά και να ευαισθητοποιηθούν σε θέματα υγείας και πρόληψης.

 

Κρήτη

Χανιά

Κρήτη - κορωνοϊός: Εκοιμήθη από επιπλοκές του ιού και άλλος ιερέας

ιερέας παπάς

Έχασε τη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή ιερέας- εφημέριος Ενορίας της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου.

Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Χανίων "κτυπημένος" από κορωνοϊό, από τις αρχές Μαρτίου

Ο άτυχος 65χρονος, που είχε επιβαρυμένη κατάσταση υγείας, με υποκείμενα νοσήματα, πέθανε σήμερα τις πρωινές ώρες.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Καστοριά: Επιχείρηση για την διάσωση μικρού ζαρκαδιού

Δολοφονία Καραϊβάζ: Σήμερα η κηδεία του δημοσιογράφου