Κρήτη

Ηράκλειο

Είστε παραγωγός τσικουδιάς; Σας ενδιαφέρει

τσικουδιά

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Ηρακλείου ενημερώνει τους παραγωγούς που προτίθενται να κάνουν απόσταξη στέράμφυλων για παραγωγή τσικουδιάς, ότι θα πρέπει να σπεύσουν να καταχωρήσουν τη Δήλωση Συγκομιδής τους έγκαιρα,  διότι αυτή θα ληφθεί ως προϋπόθεση για την έκδοση βεβαίωσης παραγωγής από την υπηρεσία μας  την οποία  θα χρησιμοποιήσουν  για την έκδοση άδειας απόσταξης από το τελωνείο. 

Για την έκδοση της εν λόγω βεβαίωσης οι παραγωγοί , αφού καταχωρήσουν τη Δήλωση Συγκομιδής τους στην ψηφιακή υπηρεσία του ΥΠΑΑΤ , θα πρέπει να καταθέσουν στην υπηρεσία μας αντίστοιχη Αίτηση , προσκομίζοντας την Αστυνομική τους Ταυτότητα και τον Αριθμό Φορολογικού τους Μητρώου . 
Η κατάθεση των αιτήσεων για την έκδοση των ανωτέρω βεβαιώσεων θα γίνεται στα γραφεία της υπηρεσίας μας ( Ν. Πλαστήρα 100 – 3ος όροφος ) , καθημερινά από 8 π.μ. έως και 13 μ.μ. προκειμένου οι παραγωγοί να τύχουν της όσο το δυνατόν καλύτερης εξυπηρέτησης από την υπηρεσία μας και ταυτόχρονα να υλοποιηθούν και οι υπόλοιπες δράσεις του αμπελουργικού τομέα . 
Είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία  στα τηλέφωνα  2810309203 Αργυρίου Δούκας και 2810309267 – Ζερβού Ευδοξία.

Κρήτη

Καιρός στην Κρήτη: Εξασθενούν οι βοριάδες, ανεβαίνει η θερμοκρασία- ΒΙΝΤΕΟ

ανοδος θερμοκρασιας

Αίθριος προβλέπεται για σήμερα ο καιρός που θα επικρατήσει στην Κρήτη, σύμφωνα με την ΕΜΥ. 

Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ κυρίως στα δυτικά.
Θερμοκρασία: Από 26 έως 35 και στη νότια Κρήτη τοπικά έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ:

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Κρήτη: Το πρόγραμμα της επίσκεψης του πρωθυπουργού