Κρήτη

Ηράκλειο

Έφοδος και συλλήψεις από το ΤΑΕ Μεσαράς σε Μάταλα και Λίσταρο

δενδρύλλια

Συνελήφθησαν στις περιοχές Μάταλα και Λίσταρος του Δήμου Φαιστού από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο άνδρες 21 και 41 ετών  κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και της Νομοθεσίας περί όπλων.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

• 13 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία καλλιεργούντο επιμελώς ύψους έως 1,70 μέτρων,

• 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές  ακριβείας,

• 3 τρίφτες κάνναβης, 

και δύο... μικρά
και δύο... μικρά

• 2 συσκευές εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας (ΤΑΖΕR), 

• μαχαίρι

Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία που σχηματίστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Κρήτη

Ένωση Πεζών: Πρόσκληση σε βουλευτές και Περιφερειάρχη Κρήτηςσε σύσκεψη

ΕΝΩΣΗ ΠΕΖΩΝ.jpg

Η Ένωση Πεζών Ηρακλείου προσκαλεί τους Βουλευτές Ηρακλείου και τον Περιφερειάρχη Κρήτης να παραστούν σε σύσκεψη, όπου θα συζητηθούν τα προβλήματα στον κλάδο του οίνου: 

"Αξιότιμοι Κύριοι,

Σας καλούμε στην απο κοινού σύσκεψη των Οργανώσεων μας "Α.Ε.Σ. Ενωση Ηρακλείου Α.Ε." και "Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πεζών ΑΕΣ ΑΕ" που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020 στις 19.30 στα κεντρικά γραφεία της ΕΑΣΗ στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων 146 στο Ηράκλειο, προκειμένου να σας εκθέσουμε τα θέματα που έχουν δημιουργηθεί στον κλάδο οίνου και πλήττουν οικονομικά τους φορείς μας, όπως το μέτρο της απόσταξης κρίσης, το οποίο τρέχει το Υ.Α.Α.Τ. 

Δεδομένου ότι η περίοδος που διανύουμε είναι περίοδος συγκομιδής και το μέγεθος των Οργανώσεών μας είναι κρίσιμο μέτρο για την ομαλή λειτουργία του κλάδου και την ορθή εφαρμογή της απόστασης, η παρουσία σας και η συνδρομή σας κρίνεται επιτακτική και απαραίτητη."