Κρήτη

Ηράκλειο

Δύσκολες ώρες για το νεαρό στην Εντατική του ΠΑΓΝΗ

ΠΑΓΝΗ (imageonline)

Σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ ο 21 ετών εργάτης που πριν λίγες μέρες έπεσε από μεγάλο ύψος ενώ εργαζόταν, στον Αγιο Νικόλαο.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο ekriti ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης, ο νεαρός εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση" δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. 

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας στηρίζει την ίδρυση συλλόγου μονογονεϊκών οικογενειών

μονογονεικη οικογενεια

Η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας (Δ.ΕΠ.ΙΣ.) του Δήμου Ηρακλείου, με απόφαση της, στηρίζει την ίδρυση συλλόγου μονογονεικών οικογενειών στο Ηράκλειο και απευθύνει πρόσκληση προς τους ενδιαφερόμενους γονείς για την υποβολή αιτήσεων στον υπό ίδρυση σύλλογο. Στόχος του συλλόγου είναι η υποστήριξη και προστασία των μονογονεϊκών οικογενειών και η διαχείριση ποικίλλων θεμάτων, που άπτονται της οικογενειακής τους κατάστασης.

Όσοι μονογονείς-άνδρες και γυναίκες- ενδιαφέρονται να συμβάλλουν στην ίδρυση Συλλόγου Μονογονεϊκών Οικογενειών Ηρακλείου, μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους από σήμερα Δευτέρα 6/7/2020 ως και την Παρασκευή 17/7/2020, αποστέλλοντας την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου,  ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Καινοτόμων Δράσεων, Δημόσιας Υγείας, Ισότητας των Φύλων, στο τηλ.: 2810 243360 από Δευτέρα έως Παρασκευή, 08:00 – 15:30.