Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Δύο ακόμα θύματα της γρίπης στην Κρήτη

γρίπη
 clock 12:29 | 03/03/2016
writer icon newsroom ekriti.gr

Δύο ακόμα θύματα της γρίπης καταγράφονται στην Κρήτη με τον ιό ναι μεν να υποχωρεί σταδιακά, όπως μαρτυρούν και οι μειωμένες εισαγωγές ασθενών σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, ωστόσο απώλειες θα συνεχίσουν να καταγράφονται σύμφωνα με τους ειδικούς. 
Στο Ηράκλειο, μετά τον 75χρονο που άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ του Βενιζελείου στις αρχές του Φεβρουαρίου έχοντας  διαγνωσθεί με τον ιό της γρίπης, άλλοι δύο άνθρωποι κατέληξαν τις τελευταίες ώρες μετά από πολλές ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Κρήτη και του ekriti.gr πρόκειται για τις δύο ηλικιωμένες γυναίκες που εδώ και 2 εβδομάδες περίπου νοσηλεύονταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου. Η μία κατέληξε πριν από λίγα 24ωρα και σύμφωνα με τους γιατρούς, τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε σε συνδυασμό με τον ιό της γρίπης Η1Ν1 στον οποίο ήταν θετική, στάθηκαν μοιραία. Η δεύτερη ηλικιωμένη κατέληξε μόλις χθες (2/3) και σύμφωνα με πληροφορίες, η υγεία της ήταν ήδη επιβαρυμένη.

Γ.Π.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis