Κρήτη

Ηράκλειο

Δωρεάν νομικές υπηρεσίες νομικής πληροφόρησης στο ΕΚΗ

20180328_200016.jpg

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου και το  ΙΝ.Ε. Γ.Σ.Ε.Ε. ΚΡΗΤΗΣ θέλοντας να ανταποκριθεί στην ανάγκη Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής των Εργαζομένων Ανέργων και Συνταξιούχων, η οποία εντείνεται σε μεγάλο βαθμό από τις πρόσφατες νομοθετικές εξελίξεις και αλλαγές της εργατικής νομοθεσίας  παρείχαν  Δωρεάν Υπηρεσίες Νομικής Πληροφόρησης.
Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 28/3/2018 στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, Νομικοί του ΙΝ.Ε. / Γ.Σ.Ε.Ε. απάντησαν σε ερωτήματα και προβληματισμούς σχετικά με:
Α. το Κοινωνικοασφαλιστικό Σύστημα ασφαλισμένων όλων των ταμείων (ΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΟΑΕΕ, κ.α.) - (θεμελίωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος, συντάξεις χηρείας, συντάξεις αναπηρίας, πλήρεις και μειωμένες συντάξεις, απασχόληση συνταξιούχων κλπ) και
Β. Τα Εργασιακά Δικαιώματα (συμβάσεις, αποδοχές, άδειες κλπ. Εξαρτημένης εργασίας Ι.Δ.).

Για μία ακόμη φορά αποδείχτηκε η αγωνία των εργαζομένων καθώς και  η ανάγκη για ενημέρωση από εξειδικευμένους νομικούς για ασφαλιστικά και εργασιακά θέματα. Οι συνεχείς αλλαγές στα εργασιακά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά ζητήματα,  φαίνεται ότι προκαλούν σύγχυση στον εργασιακό κόσμο και του δημιουργούν την ανάγκη για ενημέρωση.

Το ΕΚΗ  σε συνεργασία με το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Κρήτης βρίσκεται συμπαραστάτης   των εργαζομένων, των ανέργων και των συνταξιούχων διοργανώνοντας ενημερωτικές εκδηλώσεις αλλά και ενημερώνοντας τους πολίτες συνεχώς  στα γραφεία ΙΝ.Ε. / Γ.Σ.Ε.Ε. Κρήτης (Εμμ. Καστρινάκη 23, Ηράκλειο, τηλ. 2810 343616, τηλ & fax 2810 343614 ).

Κρήτη

Πανελλήνιες 2021: Οι απαντήσεις σε Αρχαία και Βιολογία

πανελλαδικές 2021 ηράκλειο

Ο Φροντιστηριακός Όμιλος ΕΝΑ δίνει τις απαντήσεις στα θέματα των Αρχαίων Ελληνικών και της Βιολογίας.

Δείτε τις απαντήσεις στα Αρχαία

Δείτε τις απαντήσεις στη Βιολογία

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πανελλήνιες 2021: Οι απαντήσεις στα Μαθηματικά από τον Φροντιστηριακό Όμιλο ΕΝΑ