Κρήτη

Ηράκλειο

Δήμος Ηρακλείου: Τηλεδιάσκεψη για τα θέματα των Ρομά στο Ηράκλειο

Σύσκεψη για Ρομά

Τηλεδιάσκεψη για τα θέματα του καταυλισμού των Ρομά στην Νέα Αλικαρνασσό και τα ζητήματα καθημερινότητας τους πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Μαΐου με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας κ. Γιώργου Σταμάτη, της Αντιδημάρχου Κοινωνικών Υπηρεσιών Ρένας Παπαδάκη, του εντεταλμένου συμβούλου Δημοτικής Περιουσίας Μανώλη Βασιλάκη καθώς και στελέχη του Υπουργείου.

Στο πλαίσιο της τηλεδιάσκεψης συζητήθηκαν ζητήματα καθημερινότητας που απασχολούν την κοινότητα. Παράλληλα έγινε εκτενής αναφορά στην συμβολή του Παραρτήματος Ρομά του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ηρακλείου, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία COVID-19.

Όπως επισημάνθηκε αναμένεται να συνεχιστούν οι επαφές για τα ζητήματα των Ρομά στο Ηράκλειο.

Στην Κρήτη ο Στέλιος Πέτσας - Επαφές με Αρναουτάκη, Κουράκη και Δημάρχους

Εμβόλια κορωνοϊού: Η γερμανική CureVac κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι μπλοκάρουν την παραγωγή της

Ξενοδοχείο για μοναχικές... μέλισσες (φώτο)

Κρήτη

Ηράκλειο

Επιστρέφει προς Ηράκλειο το κομβόι με τις ανεμογεννήτριες

Το κομβόι στο ύψος των Μοιρών

Προς Ηράκλειο επιστρέφει το κομβόι με τις πέντε νταλίκες, που μεταφέρει ανεμογεννήτριες, οι οποίες προορίζονταν να τοποθετηθούν  στον Άρδακτο του Δήμου Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο, με τους κατοίκους της περιοχής να ξεσηκώνονται στο άκουσμα της είδησης.

κομβόι ανεμογεννήτριες
κομβόι ανεμογεννήτριες

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι νταλίκες οι οποίες για πολλές ώρες παρέμειναν ακινητοποιημένες στην περιοχή των Μοιρών, πήραν το δρόμο της επιστροφής, συνοδεία οχημάτων της αστυνομίας.

Ειδήσεις σήμερα

Κρήτη: Ψάχνουν σε στεριά και θάλασσα την 29χρονη!

Πανελλήνιες 2021: Οι απαντήσεις στα Μαθηματικά των ΕΠΑΛ

Εγγραφές στο νέο Πειραματικό, 8ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου