Κρήτη

Ηράκλειο

Διακόπτεται η παράλληλη λαϊκή αγορά στο Παγκρήτιο Στάδιο

Λαική αγορά

Στην κεντρική λαϊκή αγορά στην περιοχή των Πατελών (Οικόπεδο Λυδάκη) επιστρέφουν πλέον από το Σάββατο (19/6) οι παραγωγοί που έστηναν τους πάγκους τους στην περιοχή του Παγκρητίου Σταδίου κάθε Σάββατο, λόγω των μέτρων προστασίας κατά της πανδημίας COVID-19.

Με τη λήξη των μέτρων αυτών (όριζαν μείωση 50% των πάγκων και 5 μέτρα απόσταση) από τις 15 Ιουνίου ορίζεται πλέον με νέο ΦΕΚ η απόσταση ανάμεσα στους πάγκους στο 1 μέτρο οπότε το σύνολο παραγωγών και μικροπωλητών εξυπηρετούνται στην έκταση της περιοχής των Πατελών. Έτσι αποφασίζεται η διακοπή της παράλληλης λαϊκής αγοράς που είχε στηθεί στην περιοχή του Παγκρητίου Σταδίου λόγω της πανδημίας. 

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό

Πέθανε 55χρονη λίγο μετά τον εμβολιασμό της

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Παρατείνεται η δημόσια διαβούλευση για τον κανονισμό λειτουργίας του Πάρκου Γεωργιάδη

Πάρκο Γεωργιάδη

Ο Δήμος Ηρακλείου ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι η δημόσια διαβούλευση για τον κανονισμό λειτουργίας του Πάρκου Γεωργιάδη παρατείνεται έως την Τρίτη 31 Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται ότι το σχέδιο του κανονισμού, όπως το εκπόνησε η Επιστημονική Επιτροπή που όρισε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, έχει αναρτηθεί στο site του Δήμου Ηρακλείου, στο link https://bit.ly/3iERo03 προκειμένου όσοι ενδιαφέρονται να το μελετήσουν και να καταθέσουν τις προτάσεις τους στο mail:  parko_georgiadi@heraklion.gr

Τηλέφωνο για περισσότερες πληροφορίες: 2813409250

Στην σχετική ενότητα στο site του Δήμου θα αναρτηθούν το επόμενο διάστημα και οι προτάσεις που έχουν ήδη κατατεθεί καθώς και όσες πρόκειται να κατατεθούν.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου: Πρόστιμα σε εργοτάξια για ανασφάλιστους εργαζόμενους

Κρήτη: Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς την Πέμπτη

Ηράκλειο - Σχολικές καθαρίστριες: Ζητούν σεβασμό των εργασιακών τους δικαιωμάτων