Κρήτη

Ηράκλειο

Δείτε που θα κοπεί το ρεύμα τις επόμενες μέρες στο Νομό Ηρακλείου

Σκοτάδι - Ρευμα

Για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές  εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα  γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος όπως παρακάτω:

​ΣΑΒΒΑΤΟ  20/5/2016
07:45-08:15
 
ΚΑΙ
 
10:15-10:45
Στο Δ.Γόρτυνας, στα χωριά Ασήμι, Πραιτόρια, Αποϊνι, Σωκαράς, Φαραγγιανά, Μωριάς, ’Ινια, Λούρες, Στόλοι, Ά.& Κ.Άκρια, Λαράνι, Γέννα, Κόλενα, Δούλι, Αρδάκτια, Πρεβελιανά, Μ.Βρύση, Αγ.Θωμάς, Πηρουνιανά και στο χωριό Αγ.Βαρβάρα, στην είσοδο του χωριού από το Ηράκλειο.Στο Δ.Αρχανών - Αστερουσίων στα χωριά Πεζά (στην περιοχή του ελαιουργείου και των ψυγείων της Ένωσης Πεζών) Καλλονή, Αγ.Παρασκιές, Μελέσσες, Αγ.Βασίλειος, Χουδέτσι, Παρθένι, Καρκαδιώτισσα, Μεταξοχώρι, Δαμάνια, Αρκάδι, Αμουργέλες, Αρμανώγεια, Χαράκι, Μελιδοχώρι, Τεφέλι, Αποσελέμης, Πυράθι, Λιγόρτυνος, Πλακιώτισσα, Χάρακας, Δωράκι, Πρινιάς, Αμύγδαλος, Παρανύμφοι, Τρείς Εκκλησιές, Μουρνιά, Πύργος, Ρωτάσι, Μεσοχωριό, Αχεντριάς, Εθιά, Κεφαλάδω, Νεοχώρι, Α.&Κ.Καλύβια καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις, κεραίες κινητής τηλεφωνία

07:45-08:15
 
ΚΑΙ
 
10:15-10:45
Στο Δ.Μινώα Πεδιάδος στα χωριά Αλάγνι, Πανόραμα, Στείρωνας, Ζίντα, Πατσίδερος, Χουμέρι, Αρχοντικό, Αρκαλοχώρι, Γάσι, Αγ.Σεμνή, Πάρτηρα, Μικρή Επισκοπή, Μηλιαρίσι, Μπαδιάς, Τουρλωτή, Μουσούτα, Χανδρού, Καλό χωριό, Ά. & Κ.Πουλιές, Λευκοχώρι, Μοναστηριάκι, Ίνι, Μαχαιράς, Βακιώτες, Δραπέτι, Γαρύπα, Λαγούτα, Σκινιάς, Φιλίπποι, Καστελιανά, Φαβριανά, Δεμάτι, Τσούτσουρος, Μαριδάκι. Στο Δ.Βιάννου στα χωριά Καραβάδω, Αφρατί, Θωμαδιανό, Έμπαρος, Μηλιαράδω, Ξενιάκο, Κατωφύγι, Μάρθα, Μέση, Α. & Κ.Βιάννος, Λουτράκι Βιάννου, Περιβόλα, Χόνδρος, Κερατόκαμπος, Καψάλοι, Καστρί, Δέρματος, Αμιρά, Βαχός, Ξερόκαμπος, Άρβη, Λατόμια, Κρεβατάς, Κεφαλοβρύσι καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις, κεραίες κινητής τηλεφωνίας, φωτοβολταϊκά πάρκα και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 22/5/2017
07:30-08:30
Στο Δ.Μαλεβιζίου στα Ελληνοπεράματα στις περιοχές των επιχειρήσεων τσιμέντα ΤΙΤΑΝ και ΗΡΑΚΛΗΣ των καυσίμων Μαμιδάκη και του κέντρο διασκεδάσεως Ολύμπια Παλλάς. Επίσης στις περιοχές Παντάνασα, Μαδέ, Λυγαριά και Αγ. Πελαγία. Στους οικισμούς ΑΤΕ και ΘΗΣΕΑΣ στο Μαδέ, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Αθηνά Παλλάς καθώς και σ' όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

08:00-11:00
Στην οδό Πανεπιστημίου στο δρόμο προς ΠΑΓΝΗ στις περιοχές του κόμβου προς Βούτες, του φούρνου Σταματάκη, του κτηνιατρείου και της ταβέρνας Ρούσσου.

11:00-14:00
Στο Τσαλικάκι στον Αγ. Δημήτριο στις οδούς Στεφανογιάννη Πολυτεχνείου και Φαίδρας

13:00-15:00
Στη Ρογδιά στην περιοχή του κονικλοτροφείου Σμαραγδή και της οικίας Κανέλου

13:00-15:00
Στην Αγ. Μαρίνα στο Τσαλικάκι στην οδό Μιαούλη και στην οδό Θριάμβου κοντά στο κέντρο ΑΝΟΔΟΣ

ΤΡΙΤΗ 23/5/2017
08:00-11:00
Στην πλ. Αγ. Αικατερίνης και στη λ. Καλοκαιρινού από την οδό Αγ. Μηνά μέχρι την οδό Αγ. Δέκα, Μ. Οδηγητρίας από την Λ. Καλοκαιρινού έως την οδό Αργυράκη, .Επίσης στις οδούς Καγιαμπή, Σφακιανάκη, Καζάνη, Ζαμπελίου και στοά Οδηγητρίας.

08:00-12:00
Στην Πάνω Φορτέτσα στις περιοχές της δεξαμενής και του ξυλουργείου Νταγιάση.Επίσης στο Μαραθίτη και στα χωριά Σύλλαμος, Βασιλειές, Αγ.Βλάσσης καθώς επίσης και σ' όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια.

11:30-14:30
Στην πλατεία Αγ. Μηνά και στην πλατεία Ρήγα Φεραίου. Στις οδούς Κυρίλου Λουκάρεως από την οδό Αγ. Μηνά έως την οδό 1821, Κατεχάκη από την οδό Αργυράκη έως την οδό Κυρ. Λουκάρεως. Στις οδούς Αγ. Μηνά, Παναρούς, Ιουστινιανού, Αμάλθειας, Πάρδαλη. Στην εκκλησία του Αγ. Μηνά και στις κτιριακές εγκαταστάσεις της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης.

12:00-15:00
Στον οικισμό Σύλλαμος στην οδό Ζωοδόχου Πηγής

13:00-15:00
Στη Φορτέτσα στην οδό Σόλωνος

ΤΕΤΑΡΤΗ 24/5/2017
24:00-03:00
Στο Ηράκλειο, στο Καμαράκι στη Λ.Καλοκαιρινού από την οδό Ζαμπελίου έως την οδό Καζάνη, Ψαρομηλίγκων από την οδό Ευγενικού έως την οδό 1770, Γιαμαλάκη από την οδό Δοϊράνης έως την οδό Αποκωρόνου. Επίσης στις οδούς Αποκορώνου, Αρχοντοπούλου, Δοϊράνης, Τσακίρη, Γαλάτειας Καζαντζάκη, 1770, Βλαστών, Ανδρ. Κρήτης, Μουρέλου και Μιχελιδάκη.

03:30-06:30
Στο κέντρο του Ηρακλείου, στις οδούς Χάνδακος από την οδό Τζουλάκη μέχρι την οδό Αμαρίου, Ψαρομηλίγκων από την οδό Ευγενικού μέχρι την οδό Καντανολέων.Επίσης στις κτιριακές εγκαταστάσεις της επιχειρήσεως GOODY'S και στις οδούς Βουρβάχων, Ευγενικού και Αγιοστεφανιτών.

08:00-12:00
Στη Λειβάδα Βουτών στις περιοχές γεώτρησης Περδικογιάννη, της διακλάδωσης προς Παιδικό Σταθμό Κουκουβάγια, δεξαμενής Βουτών, οικίας Τσαγκαράκη, στο δρόμο προς Σταυράκια μετά τα μετόχια Χριστοδουλάκη.

12:00-15:00
Στον Κρουσώνα στις περιοχές της εξόδου προς Αγ.Ειρήνη, των σφαγείων και της οικίας Κοκολογιάννη Ευαγγ.

12:00-15:00
Στο Γιόφυρο στην περιοχή του Παγκρήτιου Σταδίου στις οδούς Βοιωτίας και Ρεθύμνης

ΠΕΜΠΤΗ 25/5/2017  
08:00-11:00
Στο Ηράκλειο στις οδούς 1878, Ν.Βιστάκη, Αμαρίου, Χάνδακος από τη λεωφ. Σοφ.Βενιζέλου έως την οδό Ευγενικού, Δελημάρκου και Γιαμαλάκη από 1878 έως Μηριώνου.Επίσης στις κτιριακές εγκαταστάσεις της επιχειρήσεως Heraklio center.

08:00-11:00
Στο Καβροχώρι, στην περιοχή της οικίας Ζερβάκη Γεωργίου στην οδό Αντιγόνης.

11:00-13:00
Στην Αγ. Αικατερίνη στα Νταμάρια, στις οδούς Παναγίου Τάφου, Πυθαγόρα, Χατζηδάκη, Αναστάσεως και Καλλιόπης.

11:30-14:30
Στο Ηράκλειο, στην πλατεία Νεάρχου και στη Λ.Σοφ.Βενιζέλου από την οδό Γιαμαλάκη έως την οδό Χαρκούτση, στην οδό Σκορδυλών από την οδό Αρ.Νιώτη έως την οδό Γοργολαϊνι, Γοργολαϊνι από την οδό Μυριόνου έως την πλατεία Νεάρχου.Επίσης στην οδό Σητείας

13:00-15:00
Στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά, στις οδούς Θεοδ.Ματθαιάκη από την οδό Καπετάν Χρήστου Μπαντουβά έως την οδό Ρωμανού Διογένη, Σωσικράτη από την οδό Ματθαιάκη έως την οδό Μακρή και στις οδούς Γουβών, Καπετάν Χρήστου Μπαντουβά, Ρωμανού Διογένη και Εμμ.Ξηρουχάκη.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/5/2017
24:00-03:00
Στις οδό Δαιδάλου, Περδικάρη, Κουρητών, Βυζαντίου, καθώς και τμήμα της πλατείας Κοραή.

03:30-6:30
Στην πλ. Καλεργών, στο μέγαρο του Δ. Ηρακλείου και στις οδούς Ανδρόγεω και Περδικάρη. Επίσης στις οδούς Μιλάτου από την οδό Αγ. Τίτου έως την οδό Μεραμβέλου, Μεραμβέλου από την οδό Αγ.Τίτου έως την οδό Ιδαίου Άνδρου και στην οδό Αγ. Τίτου από την 25ης Αυγούστου έως την οδό Μιλάτου.

12:00-15:00
Στην ε.ο.Ηρακλείου - Μοιρών στην περιοχή της επιχείρησης ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ Α.Ε., πλησίον της επιχείρησης ΥΔΡΑΜΑ.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Για το λόγω αυτό οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ  Α.Ε. πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου μας ακόμα και αν βρίσκονται καταγής.
Ο ΔΕΔΔΗΕ είναι 100% θυγατρική εταιρία της ΔΕΗ ΑΕ που διαχειρίζεται το Ελληνικό Δίκτυο Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι, πληροφορίες για τις προγραμματισμένες διακοπές αναρτώνται καθημερινά στο site του ΔΕΔΔΗΕ www.deddie.gr.

 
 
 
 

Κρήτη

Ηράκλειο-κορωνοϊός: Το πιο δύσκολο 15νθήμερο - Νέα έκρηξη του ιικού φορτίου στα λύματα!

άνδρας κορωνοϊός

"Το χειρότερο και δυσκολότερο 15ήμερο ξεκίνησε από σήμερα για την Κρήτη, από την αρχή της πανδημίας", δήλωσε νωρίτερα στο Ράδιο Κρήτη και στον Μανώλη Αργυράκη, και σε δραματικό τόνο, η αναπληρώτρια καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Κρήτης, επικεφαλής του περιφερειακού ιατρείου δημόσιας υγείας, Άννα Ψαρουλάκη.

Όπως είπε, από τις μετρήσεις στα λύματα, όχι μόνο δεν παρατηρήθηκε σταθεροποίηση, αλλά κατεγράφη νέα εκρηκτική αύξηση του ιικού φορτίου! Όπως είπε κ κ. Ψαρουλάκη οι μετρήσεις δείχνουν ότι η διασπορά είναι μεγάλη.

Η ίδια απηύθυνε έκκληση στους πολίτες για πιστή τήρηση των μέτρων αυτοπροστασίας. Χθες ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 46 νέες μολύνσεις με τις 29 από αυτές στο Ηράκλειο!

Η απάντηση του Γρηγόρη Πασπάτη για τους θανάτους στο Βενιζέλειο

Βαρύ είναι το τίμημα που πληρώνει το νησί και σε θανάτους τις τελευταίες ημέρες. Σήμερα εξέπνευσε μία 86χρονη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο με υποκείμενα νοσήματα, ενώ το Σαββατοκύριακο, στο ίδιο νοσοκομείο κατέληξαν άλλοι 4 άνθρωποι, ανάμεσά τους και ο 42χρονος εικονολήπτης Γιώργος Λιακάκης.

Μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη, ο Συντονιστής Covid του Βενιζελείου Γρηγόρης Πασπάτης υπογράμμισε ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του, δεν καταγράφονται περισσότεροι θάνατοι από τον κορωνοϊό στο Βενιζέλειο σε σχέση με το ΠΑΓΝΗ, προσθέτοντας ότι η συντριπτική πλειοψηφία των θανάτων αφορούν σε ασθενείς με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

"Ο Μάρτιος θα είναι ο πιο δύσκολος μήνας, από ό,τι έχουμε ζήσει μέχρι σήμερα. Ελπίζω να μην ληφθούν σπασμωδικές αποφάσεις χαλάρωσης για το Ηράκλειο", είπε ο κ. Πασπάτης ενώ για το θέμα με τα rapid test στους συνοδούς ασθενώνών, είπε ότι όποιος πολίτης αντέχει οικονομικά, θα το κάνει εκτός νοσοκομείου, και οι υπόλοιποι, δωρεάν, μέσα στο Βενιζέλειο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - κορωνοϊός: Το μεζεδοπωλείο σέρβιρε πελάτες εν μέσω πανδημίας

Ηράκλειο - κορωνοϊός: Έκκληση Κιούλπαλη - "Πιεζόμαστε καθημερινά"

Ηράκλειο: Δικάζονται στο αυτόφωρο για την επίθεση στο γραφείο Αυγενάκη