Κρήτη

Ηράκλειο

Ανέστης Κιούλπαλης για προκήρυξη: Ζητούν ανειδίκευτους και χωρίς εμπειρία γιατρούς

Κιούλπαλης

Την έντονη αντίθεσή του στην προκήρυξη για τη νέα ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, που αποκλείει τους εξειδικευμένους εντατικολόγους, για την πλήρωση 10 θέσεων επιμελητών Β', εκφράζει με ανάρτησή του στο facebook, ο Διευθυντής ΜΕΘ του Βενιζελείου Ανέστης Κιούλπαλης. Μεταξύ άλλων κάνει λόγο για ανήκουστες πρακτικές που εφαρμόζεται μόνο στην Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης.

"Μια δυσάρεστη έκπληξη μας επιφύλαξε η χθεσινή προκήρυξη για την στελέχωση των νέων κλινών ΜΕΘ της δωρεάς του ιδρύματος Νιάρχου. Ενώ σε όλες τις υγειονομικές περιφέρειες η προκήρυξη αναφέρει την συνήθη εξειδίκευση εντατικολογίας η κλινική εμπειρία σε ΜΕΘ, η παθολογία, η χειρουργική, η αναισθησιολογία, η καρδιολογία, η πνευμονολογια, η νεφρολογία, στην Κρήτη, για όλα τα νοσοκομεία που προβλέπεται να ενισχυθούν με νέους γιατρούς στις ΜΕΘ, έχει εξαφανιστεί η εντατικολογια, η παθολογία και η αναισθησιολογια. Δηλαδη οι εξειδικευμένοι εντατικολόγοι αποκλείονται από την προκήρυξη, όπως και οι αναισθησιολόγοι και οι παθολόγοι που αποτελούν την μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων στις ΜΕΘ. Ζητούν δηλαδη ανειδίκευτους και χωρίς εμπειρία γιατρούς να στελεχώσουν τις νέες ΜΕΘ εν μέσω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού. Ανήκουστο!"

 

 

 

Μια δυσάρεστη έκπληξη μας επιφύλαξε η χθεσινή προκήρυξη για την στελέχωση των νέων κλινών ΜΕΘ της δωρεάς του ιδρύματος...

Δημοσιεύτηκε από Anestis Kioulpalis στις Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Θέμα συζήτησης ο ξυλοδαρμός για το κρέας

Ξυλοδαρμός

Θέμα συζήτησης σε παρέες σε καφενεία αλλά και φυσικά στο διαδίκτυο αποτέλεσε το απίστευτο περιστατικό ξυλοδαρμού με θύμα έναν 46χρονο άνδρα και πρωταγωνιστή ιδιοκτήτη κρεοπωλείου.

Όπως έγραψε πρώτο το ekriti το βράδυ του Σαββάτου 16 Οκτωβρίου, ο 46χρονος είχε πάει στο κρεοπωλείο για την αγορά προϊόντων ωστόσο όπως ισχυρίζεται, άλλη τιμή αναγράφονταν στο ταμπελάκι και άλλη του χτύπησαν στην ταμειακή μηχανή με αποτέλεσμα να μην θέλει στη συνέχεια να αγοράσει το προϊόν που είχε επιλέξει.

Και πριν προλάβει να μπει στο αυτοκίνητό του, κατήγγειλε ότι δέχθηκε πισώπλατη επίθεση από τον 40χρονο ιδιοκτήτη του κρεοπωλείου, με χτυπήματα στο κεφάλι αλλά και με την πόρτα του οχήματος που την έκλεισε με συνέπεια να του προκαλέσει κάταγμα στο πόδι.

Ο επιχειρηματίας, μόλις αντιλήφθηκε ότι το θύμα κάλεσε την αστυνομία, τράπηξε σε φυγή και οι Αρχές δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν ενώ πλέον έχει λήξει και το αυτόφωρο. 

Σύμφωνα με το θύμα της επίθεσης, όλα έγιναν μπροστά στα μάτια του ανήλικου γιου του ο οποίος σαστισμένος είδε να επιτίθενται στον πατέρα του.

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Τους πέταξε κροτίδα και τους απείλησε με ρόπαλο!

Σύνδεσμος Κρεοπωλών: Καταδικάζει την επίθεση κρεοπώλη σε βάρος καταναλωτή

ESPA BANNER