Κρήτη

Ηράκλειο

Λασίθι

Διήμερη περιοδεία στην Κρήτη για τη Φώφη Γεννηματά

Γεννηματα

Στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου έφτασε στις 12.30 το μεσημέρι η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά στο πλαίσιο διήμερης περιοδείας που θα πραγματοποιήσει στο νησί. Αμέσως μετά την άφιξη της στο Ηράκλειο, η κ. Γεννηματά αναχώρησε για το Νομό Λασιθίου όπου θα έχει συναντήσεις με τοπικούς φορείς. 

Γεννηματα

Γεννηματα , by gpapadakis

Γεννηματα

Γεννηματα , by gpapadakis

Γεννηματα

Γεννηματα , by gpapadakis

Κατά την άφιξη της στο νομό Λασιθίου έκανε της εξής δήλωση:

H Δημοκρατική Συμπαράταξη ξεκινά την πορεία της ανασύνταξης της, της διεύρυνσης της και της αναγέννησης της από την Κρήτη. Από τον δημοκρατικό λαό της Κρήτης ξεκινά μια μεγάλη περιοδεία και στο Λασίθι και στο Ηράκλειο. Δυστυχώς δεν θα προλάβω να μείνω για το Ρέθυμνο και τα Χανιά, αλλά υπόσχομαι ότι θα επιστρέψω οπωσδήποτε, για να συναντηθώ με τους ανθρώπους και εκεί.

Είναι εθνική ανάγκη πλέον να δημιουργηθεί ένας ισχυρός κεντροαριστερός πόλος εξουσίας που θα σταθεροποιήσει το σύστημα, που θα δώσει ξανά ελπίδα και προοπτική στη χώρα.

Η χώρα βρίσκεται σε μια εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο έχω ζητήσει εδώ και πολλές ημέρες την συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προκειμένου να χαράξουμε μια εθνική γραμμή, για να αποφύγουμε μια ενδεχόμενη εθνική κρίση και μια ανθρωπιστική τραγωδία.

Δυστυχώς οι μέρες περνούν, η Κυβέρνηση προχωρά σε αποφάσεις, προχωρά σε μονομερείς ενέργειες, οι εξελίξεις τρέχουν, τα πράγματα καθημερινά χειροτερεύουν και φοβάμαι πια ότι, όταν συναντηθούμε υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα είμαστε εκεί απλώς ως παρατηρητές στα δεδομένα που θα έχει δημιουργήσει η Κυβέρνηση. Χτυπάω το καμπανάκι του κινδύνου εδώ και πάρα πολλές μέρες. Η χώρα έχει ανάγκη από εθνική συνεννόηση. Είναι φανερό ότι αυτή η Κυβέρνηση δεν μπορεί, δεν την εμπιστευόμαστε.

Ακολουθεί το πρόγραμμα της επίσκεψης:

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

12:30 Άφιξη στο Ηράκλειο και αναχώρηση για Κριτσά Λασιθίου

13:30 Άφιξη στην Κριτσά

15:00 Επίσκεψη στον Άγιο Νικόλαο

17:00 Άφιξη στο Συνεταιρισμό Παραγωγών «Ανατολή» – Ιεράπετρα

18:00 Δημαρχείο Ιεράπετρας

19:30 Εγκαίνια Γραφείων ΠΑΣΟΚ Ιεράπετρας

21:30 Άφιξη στη Σητεία

Γεννηματα Κρήτη

Γεννηματα Κρήτη, by gpapadakis

Γεννηματα Κρήτη

Γεννηματα Κρήτη, by gpapadakis

Γεννηματα Κρήτη

Γεννηματα Κρήτη, by gpapadakis

Στιγμιότυπα από την άφιξη της στο Λασίθι

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

13:30 Επίσκεψη στην Περιφέρεια Κρήτης (Ηράκλειο)

19:00 Ομιλία στον Θεατρικό Σταθμό (Λιμάνι) στο πλαίσιο της συγκρότησης του Κεντρικού Συντονιστικού Οργάνου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Στο Ηράκλειο και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, θα επισκεφτεί το Ηράκλειο την Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου. Κατά την διάρκεια της παραμονής του θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, τον Δήμαρχο Ηρακλείου, παραγωγικούς και εξαγωγικούς φορείς και θα πραγματοποιήσει ομιλία στο πλαίσιο της συγκρότησης του Περιφερειακού Συντονιστικού της Δημοκρατικής  Συμπαράταξης, στις 19:00 στον Θεατρικό Σταθμό στο λιμάνι του Ηρακλείου.

(φωτογραφίες image-services)

Κρήτη

Κρήτη - κορωνοϊός: Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί σε άτομα άνων των 85 ετών

εμβολιασμός για κορωνοϊό

Ξεκίνησε στις 8 το πρωί σήμερα η εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού άνω των 85 ετών, σε όλα τα νοσοκομεία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης

Η ροή του εμβολιαστικού προγράμματος και στα οκτώ νοσοκομεία του νησιού κυλάει ομαλά και η προσέλευση των εμβολιασθέντων είναι συνεχής.

Σύμφωνα με τον Εθνικό Σχεδιασμό στις 20 του μήνα αναμένεται να ξεκινήσουν οι πρώτες εμβολιαστικές γραμμές σε μονάδες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας των τεσσάρων Περιφερειακών ενοτήτων του νησιού.

Σταδιακά θα αναπτυχθεί το σύνολο των εμβολιαστικών γραμμών στην Κρήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κορωνοϊός: 510 νέα κρούσματα - 20 θάνατοι - 323 στις ΜΕΘ

Κρήτη - κορωνοϊός: 17 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Ηράκλειο: Κρατούν "μικρό καλάθι" οι έμποροι - Κάλεσμα για στήριξη των ντόπιων επιχειρήσεων