Κρήτη

Ηράκλειο

Κρητικά και άλλα

Ηράκλειο: Προκαλούν τρόμο οι πάσσαλοι μέσα στη θάλασσα (φωτο)

dscn0030.jpg

Οι φονικοί πάσσαλοι στην παραλία του Καρτερού, όπως μπορεί να δει από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το ekriti.gr προκαλούν τον τρόμο.
Μπορεί να φανταστεί κανείς τι μπορεί να συμβεί αν ένας λουόμενος επιχειρήσει να βουτήξει με φόρα μεσα στη θάλασσα από την παραλία και καταλήξει πάνω σε έναν τέτοιο πάσσαλο!
 

dscn0031.jpg

dscn0031.jpg, by andreas

Σε αυτή τη σοβαρή καταγγελία προχώρησε αναγνώστης του ekriti.gr χθες, η οποία φαίνεται μάλιστα πως είναι γνωστή στις αρμόδιες Αρχές, τουλάχιστον ένα χρόνο!

Ο Γ.Κ. λοιπόν, επισημαίνει πως στην παραλία του Καρτερού, στο ύψος των αρχαιοτήτων, υπαρχει μέσα στο νερό αρκετοί... πάσσαλοι! Σε βάθος περίπου μισό μέτρο, οι πάσσαλοι αυτοί έχουν εμφανιστεί στον πυθμένα του βυθού, λόγω της υποχώρησης της άμμου.
 

dscn0029.jpg

dscn0029.jpg, by andreas

Το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί ειναι σοβαρό, καθώς οι πάσσαλοι αυτοί είναι αθέατοι από την παραλία και γίνονται αντιληπτοί, μόνο όταν πλησιάσει κανείς πολύ κοντά.

dscn0028.jpg

dscn0028.jpg, by andreas

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Πέθανε στο μεροκάματο - Θλίψη για τον οικοδόμο πατέρα δύο παιδιών

εργατικο ατυχημα σκαλωσια

Την τελευταία του πνοή στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου άφησε νωρίτερα ο 50χρονος οικοδόμος που έπεσε από την σκαλωσιά κατά την διάρκεια εργασιών στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στις Μοίρες.

Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών και των νοσηλευτών, ο άτυχος εργάτης δεν τα κατάφερε... Ο 50χρονος αλλοδαπός οικοδόμος, ήταν πατέρας δυο παιδιών.

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου και το Συνδικάτο Οικοδόμων, με ανακοινώσεις τους μετά το συμβάν, κατήγγειλαν τα ελλιπή μέτρα ασφαλείας, αλλά και τους ανύπαρκτούς ελέγχους από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

EKH: Δεν θα επιτρέψουμε στην Κυβέρνηση να παίζει με την αξιοπρέπεια των εργαζομένων

Κρήτη: Μεγάλη φωτιά έχει σημάνει συναγερμό στην Πυροσβεστική!

Δήμος Μινώα Πεδιάδας: Οι χώροι καταφυγής και παροχής α' βοηθειών σε περίπτωση σεισμού