Κρήτη

Ηράκλειο

Κρητικά και άλλα

Ηράκλειο: To «ευχαριστώ» του Γιάννη Χαρωνίτη μετά από 5 χρόνια προεδρίας

31961679_2076979695876760_4948120229881315328_n.jpg

Ο Γιάννης Χαρωνίτης, όπως έχει γράψει το ekriti.gr παρέδωσε τα ηνία της προεδρίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου / Παραρτημα ανατολικής Κρήτης, με την Ειρήνη Βρέντζου να αναλαμβάνει και επίσημα

Ο κ. Χαρωνίτης, με αφορμή την ολοκλήρωση της θητείας του βρέθηκε με φίλους, όπου πέρασε λίγες ώρες διασκέδασης, κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο την επιτυχημενη του παρουσία στο τιμόνι του ΤΕΕ/ΤΑΚ

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

«Περίεργη μέρα η χτεσινή μα ακόμα πιο περίεργα νιώθω σήμερα. Ένας όμορφος κύκλος έκλεισε χτες. Σαν αέρας πέρασαν 5 χρόνια. Μέχρι και ο καιρός λυπήθηκε χτες και δάκρυσε μαζί μου. Μα πιο περίεργα ήταν σήμερα που πήγα στο ΤΕΕ/ΤΑΚ σαν πρώην πρόεδρος πια. Η Ειρήνη Βρέντζου τώρα στο τιμόνι. Εύχομαι να έχεις μια παραγωγική θητεία και σε ευχαριστώ πολύ για την άριστη συνεργασία μας. Σας ευχαριστώ όλους όσοι σταθήκατε δίπλα μου στα, δύσκολα για τους μηχανικούς λόγω κρίσης, χρόνια που αναλάβαμε τα ηνία του ΤΕΕ/ΤΑΚ. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά της ΠΑΣΚ-σ, της ΔΗΣΥΜ και τέλος της ΑΠΡΟΣΥΜΗ για τους αγώνες μας, ιδιαίτερα όμως τους Κώστα Χαμηλοθώρη, Μαρία Σίτη, Γιάννη Σχοινά, Μάνο Ευστ. Καραλάκη, Οδυσσέα Σγουρό, Γιαννη Βαιλακη, Γιώργο Ταβερναράκη, Θανάση Γιανναδάκη, Χρήστο Σπιρτζη και Πέτρο Ινιωτάκη... Χωρίς εσάς δεν θα είχα καταφέρει τίποτα, χωρίς εσάς θα ήμουν μισός... κερδίσατε ένα θρόνο στην καρδιά μου, ελπίζω να κέρδισα μια γωνίτσα στην δική σας.
Πιο πολύ όμως ευχαριστώ την γυναίκα μου που άντεξε δίπλα μου και με στήριξε στον δύσκολο δρόμο της προεδρίας μου».
 

capture.jpg

capture.jpg, by andreas

Κρήτη

Άρωμα Κρήτης... στη μεγάλη επένδυση της Amazon στην Ελλάδα

μαρίνα σταυρακαντωνάκη

Mια Κρητικιά, αποτέλεσε τον συνδετήριο κρίκο για τη μεγάλη επένδυση της εταιρίας Amazon στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ekriti η Public Policy Manager της Amazon για την Ελλάδα και την Κύπρο, Μαρίνα Σταυρακαντωνάκη, κόρη του γνωστού Ηρακλειώτη επιχειρηματία Γιώργου Σταυρακαντωνάκη, με τις γνώσεις και τις ικανότητές της, έφερε σε επαφή Έλληνες και Αμερικανούς, ώστε να υλοποιηθεί η συμφωνία.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα περιλαμβάνεται στις χώρες όπου η Amazon Web Services θα επενδύσει για την πρώτη επέκταση της υποδομής Local Zone (Τοπικές Ζώνες) εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτσι θα γίνει η επιλογή του νέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης

Κρήτη - κορωνοϊός: Κατέληξαν 5 ασθενείς!

Ηράκλειο: Άφησαν το παιδί τους σε μία χαρτόκουτα, στο πάρκο

ESPA BANNER