Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Τα κορίτσια οδηγήθηκαν στα κρατητήρια

συλληψη γυναικας
 clock 21:20 | 13/06/2016
writer icon newsroom ekriti.gr

Συνελήφθησαν την Κυριακή σε Ηράκλειο και Χανιά δύο αλλοδαπόι και συγκεκριμένα 21χρονη  υπήκοος Ιράκ και μία 26χρονη από τη Συρία για πλαστογραφία πιστοποιητικών. 
Συγκεκριμνένα στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, η 21χρονη επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Βουλγαρίας, προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό τη Βιέννη Αυστρίας.
Επιπλέον, στον Κρατικό Αερολιμένα Χανίων «Ι. Δασκαλογιάννης» από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Χανίων συνελήφθη η 26χρονη διότι σε γενόμενο έλεγχο επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Βουλγαρίας, προκειμένου να αναχωρήσει για Ηνωμένο Βασίλειο.
Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους, σχηματισθείσες δικογραφίες  οδηγήθηκαν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και Χανίων αντίστοιχα.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis