Κρήτη

Ηράκλειο

Χανιά

Αστυνομικά

Βροχή οι "αποκλειστικές" συλλήψεις στα νοσοκομεία της Κρήτης

αποκλειστικες

Βροχή έπεσαν οι συλλήψεις στα νοσοκομεία της Κρήτης με φόντο τις παράνομες αποκλειστικές νοσοκόμες, που σύμφωνα με τις καταγγελίες του Σωματείου Αποκλειστικών Νοσοκόμων Ηρακλείου, μπαίνουν στα νοσοκομεία και ... αναγκάζουν στην ουσία τους συγγενείς των ασθενών να τις βάλουν να προσέχουν τους ασθενείς τους χωρίς ωστόσο να έχουν άδεια για τη δουλειά αυτή. 

Από την πλευρά της η Αστυνομία σε Ηράκλειο και Χανιά έκανε εφόδους στα νοσοκομεία με αποτέλεσμα να συλληφθούν 8 γυναίκες ως παράνομες αποκλειστικές. 

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν δύο Ελληνίδες ηλικίας 38 και 58 ετών, μία 58χρονη από την Αλβανία και ακόμη πέντε γυναίκες από τη Βουλγαρία ηλικίας 42, 51, 34, 33 και 52 ετών.

Συγκεκριμένα στο Ηράκλειο σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς των Α΄ και Β΄ Αστυνομικών Τμημάτων Ηρακλείου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, στα νοσοκομεία του Ηρακλείου συνελήφθησαν οι πέντε γυναίκες από τη Βουλγαρία και η 58χρονη από την Αλβανία, για παραβάσεις της νομοθεσίας σχετικά με την παροχή υπηρεσιών σε ασθενείς.

Επιπλέον το βράδυ της Τρίτης στα Χανιά, από αστυνομικούς του Α.Τ. Χανίων και Νέας Κυδωνίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο Νοσοκομείο Χανίων, κατά τη διάρκεια του οποίου συνελήφθησαν οι δύο Ελληνίδες και η 52χρονη Βουλγάρα. 

Κρήτη

Άρωμα Κρήτης... στη μεγάλη επένδυση της Amazon στην Ελλάδα

μαρίνα σταυρακαντωνάκη

Mια Κρητικιά, αποτέλεσε τον συνδετήριο κρίκο για τη μεγάλη επένδυση της εταιρίας Amazon στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ekriti η Public Policy Manager της Amazon για την Ελλάδα και την Κύπρο, Μαρίνα Σταυρακαντωνάκη, κόρη του γνωστού Ηρακλειώτη επιχειρηματία Γιώργου Σταυρακαντωνάκη, με τις γνώσεις και τις ικανότητές της, έφερε σε επαφή Έλληνες και Αμερικανούς, ώστε να υλοποιηθεί η συμφωνία.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα περιλαμβάνεται στις χώρες όπου η Amazon Web Services θα επενδύσει για την πρώτη επέκταση της υποδομής Local Zone (Τοπικές Ζώνες) εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτσι θα γίνει η επιλογή του νέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης

Κρήτη - κορωνοϊός: Κατέληξαν 5 ασθενείς!

Ηράκλειο: Άφησαν το παιδί τους σε μία χαρτόκουτα, στο πάρκο

ESPA BANNER