Κρήτη

Ηράκλειο

Εκδηλώσεις

Mε επιτυχία η πολιτιστική διημερίδα στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας

min2.jpg

     Με επιτυχία περατώθηκαν οι εργασίες της Πολιτιστικής Διημερίδας του ΔΟΠΑΠ Δήμου Μινώα Πεδιάδας, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 στο Καστέλλι,  παρουσία πολλών συμμετεχόντων, φορέων και πολιτών του τόπου.
 

min.jpg

min.jpg, by chara

      Οι 37 εισηγητές ταξίδεψαν με τα κείμενα και τις εικόνες τους, όλους τους παρευρισκόμενους, αναδεικνύοντας  την παράδοση, τον πολιτισμό, την ιστορία του τόπου τους και τους συνεκτικούς δεσμούς των τοπικών κοινωνιών.
      Ο Δήμαρχος κ. Καλογεράκης Ζαχαρίας,  ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ κ. Καλογεράκης Γιώργος  στο χαιρετισμό τους αφού αναφέρθηκαν στη σημασία της διημερίδας, ευχαρίστησαν όλους και όλες που τίμησαν με την παρουσία τους τη διημερίδα  καθώς και όσους συνέβαλαν για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.

 

Κρήτη

Ηράκλειο: Εξαφανίστηκε ανήλικη τουρίστρια

αστυνομία

Mία 16χρονη κοπέλα από τη Γαλλία αναζητούν οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα εξαφανίστηκε, ενώ βρισκόταν με την οικογένεια της στο αεροδρόμιο του Ηράκλειου, λίγο πριν την επιβίβασή τους στο αεροσκάφος που θα τους μετέφερε στην πατρίδα τους.

Την εξαφάνισή της δήλωσαν οι γονείς της στο αστυνομικό τμήμα του αερολιμένα "Νίκος Καζαντζάκης", με τους αστυνομικούς να την αναζητούν και να εξετάζουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τα ίχνη της εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η νεαρή έχει επικοινωνήσει - μέσω sms στα κινητά - με τους γονείς της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - κορωνοϊός: 279 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Κρήτη: Τον βρήκαν νεκρό σε μονοπάτι στην Αγία Ρουμέλη

Ηράκλειο: Παρ'ολίγον πνιγμός σε πισίνα ξενοδοχείου