Κρήτη

Ηράκλειο

Αθλητικά

Ηράκλειο: Διέπρεψαν οι αθλήτριες της Ιππικής Ακαδημίας

ιππος6

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, από τον Αθλητικό Ιππικό Όμιλο Πλακιά, ο Τελικός για το 2016, του Β΄ Διασυλλογικού Αγώνα ΙΔ Περιφέρειας Νήσων Αιγαίου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας (ΕΟΙ) , στις εγκαταστάσεις του Ιππικού  Ομίλου Ρεθύμνου, το Σάββατο και την Κυριακή 29-30 Οκτωβρίου.
 

ιππος1

ιππος1, by mpeka

ιππος2

ιππος2, by mpeka

Η Ιππική Ακαδημία Κρήτης αγωνίστηκε με τρεις αθλήτριες στην Ιππική Δεξιοτεχνία (dressage) και με δύο αθλήτριες της στην  υπερπήδηση εμποδίων. Συγκεκριμένα, το Σάββατο –πρώτη μέρα των αγώνων – στο αγώνισμα της Ιππικής Δεξιοτεχνίας (dressage) κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Α4 με την αθλήτρια της ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΕΧΥΝΑΚΗ-ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗ και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Α3 με την ΕΛΛΗ -ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΒΕΡΔΙΑΚΗ. Και οι δυο αθλήτριες αγωνίστηκαν με τον ίππο ΤΡΥΦΩΝΑ.

ιππος3

ιππος3, by mpeka

ιππος4

ιππος4, by mpeka

Η Ιππική Ακαδημία Κρήτης συγχαίρει τους αθλητές των ομίλων για την συμμετοχή τους και τις θέσεις τους στην κατάταξη και είναι πολλαπλά υπερήφανη για τους αθλητές της και τις επιδώσεις τους στους αγώνες της Περιφέρειας της. Ο τελικός  του αγωνίσματος της Ιππικής Δεξιοτεχνίας ανέδειξε και τους τρεις πρώτους πολυνίκες, στις κατηγορίες Α3 και Α4, τους οποίους και βράβευσε ο Γ.Γ. της ΕΟΙ και Πρόεδρος της Περιφέρειας μας κ. Δημήτρης Γουναράς .

ιππος5

ιππος5, by mpeka

ιππος6

ιππος6, by mpeka

Πρώτη πολυνίκης στην κατηγορία Α4 η αθλήτρια της ΙΑΚΚ,  ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΕΧΥΝΑΚΗ-ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗ και τρίτη η επίσης αθλήτρια μας, ΝΑΤΑΛΙΑ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ με τον ίππο Οδυσσέα. Στην Α3 κατηγορία δεύτερη πολυνίκης η αθλήτρια παίδων της Ιππικής Ακαδημίας Κρήτης, ΕΛΛΗ -ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΒΕΡΔΙΑΚΗ με τον ίππο ΤΡΥΦΩΝΑ και στην τρίτη θέση η   ΝΑΤΑΛΙΑ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ με τον ίππο ΟΔΥΣΣΕΑ

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Καταπλακώθηκε από το τρακτέρ μέσα στο χωριό!

Έκτακτη Είδηση, ektakti eidisi

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 5 Δεκεμβρίου, στην τοπική κοινότητα των Στόλων, στην περιοχή Ίνια του Δήμου Γόρτυνας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, οδηγός καταπλακώθηκε από το τρακτερ του μέσα στο χωριό, με την κατάσταση της υγείας του να είναι πάρα πολύ σοβαρή. 

Επί τόπου έσπευσαν ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική Υπηρεσία

Περισσότερα σε λίγο...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Βασίλης Κικίλιας: Στο Ηράκλειο σήμερα ο Υπ. Τουρισμού για την εκδήλωση του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων

ΚΙ.ΝΑΛ.: Στις κάλπες σήμερα μέλη και φίλοι του κόμματος για εκλογή νέου Προέδρου

ESPA BANNER