Κρήτη

Χανιά

Υπογραφή Σύμβασης για Αντιπλημμυρικά έργα, του Δήμου Πλατανιά

img_1955.jpg

Ο Δήμος Πλατανιά σας γνωρίζει ότι πραγματοποιήθηκε, στα γραφεία του Δήμου, Υπογραφή Σύμβασης στο έργο με τίτλο, Αποκατάσταση ζημιών τμήματος του Δημοτικού Οδικού Δικτύου του Δήμου Πλατανιά Π.Ε. Χανίων από φυσικές καταστροφές Φεβρουαρίου 2019, Υποέργο (15): «Επείγουσες εργασίες αποκατάστασης ζημιών στις υποδομές στις τκ Καράνου και Ορθουνίου», αρχικού προϋπολογισμού 800.000,00 Ευρώ, από το Δήμαρχο κ. Ιωάννη Μαλανδράκη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας,  Δρακάκη Ιωάννη.

Το έργο περιλαμβάνει εργασίες, που θα πραγματοποιηθούν στον οδικό άξονα  Ορθουνίου - Καράνου  του Δήμου Πλατανιά, για την  αποκατάσταση ζημιών που  προκλήθηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, το Φεβρουάριο του 2019 .

Το έργο περιλαμβάνει Γεωτεχνικές εργασίες και συναφή τεχνικά έργα  αποκατάστασης ζημιών οδοποιίας .

Η παραπάνω σύμβαση είναι σε συνέχεια προηγούμενων συμβάσεων, που έχουν υπογραφή για την αποκατάσταση ζημιών στο Δήμο Πλατανιά και οι εργασίες θα αρχίσουν  το επόμενο διάστημα.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Τραγωδία με τον άνδρα που βοήθησε τα παιδιά να μην πνιγούν

πνιγμος

Την τελευταία του πνοή στη θαλάσσια περιοχή των Γουβών άφησε ο άνδρας που προσπάθησε να σώσει τα δύο παιδιά που κινδύνεψαν νωρίτερα να πνιγούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του ανασύρθηκε από άνδρες του Λιμενικού, το οποίο επιχείρησε στο σημείο.

Υπενθυμίζεται ότι οι τα δύο παιδά, που ανασύρθηκαν έχοντας τις αισθήσεις τους από τη θάλασσα, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Εγκαινιάστηκε το Κέντρο Αντιαεροπορικής και Αντιπυραυλικής 'Αμυνας

Κρήτη: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για όπλα

Κρήτη: Ο Αρχιφύλακας που "έφυγε" εν ώρα υπηρεσίας

ESPA BANNER