Κρήτη

Χανιά

Στον Βουλγαράκη ο νέος Διοικητής του Πεδίου Βολής Κρήτης

img_0598.jpg

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολο Βουλγαράκη, πραγματοποίησε σήμερα, Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017, ο νέος Διοικητής του Πεδίου Βολής Κρήτης, Ταξίαρχος κ. Αναστάσιος Γκούμας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης και ο νέος Διοικητής συζήτησαν τα θέματα που αφορούν στο Νομό Χανίων και στην καλή συνεργασία μεταξύ του Πεδίου Βολής Κρήτης και της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων που υπάρχει όλα αυτά τα χρόνια και θα συνεχίζει να υπάρχει.
Ο κ. Βουλγαράκης αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που προσφέρει το Πεδίο Βολής Κρήτης στην οικονομική στήριξη της τοπικής κοινωνίας.

Η συνάντηση έκλεισε με τις ευχές του κ. Βουλγαράκη στο νέο Διοικητή για καλή επιτυχία στα καθήκοντά του, στον οποίο προσέφερε και τη δίγλωσση έκδοση των ποιημάτων του Καβάφη.

Κρήτη

Κρήτη: Συνεχίστηκαν οι έλεγχοι - "Έπεσαν" πρόστιμα

έλεγχοι ΕΛΑΣ

Συνεχίστηκαν και το περασμένο 24ωρο οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ στην Κρήτη, φτάνοντας τους 3.458, στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού και βεβαιώθηκαν 77 πρόστιμα

Για άσκοπες μετακινήσεις βεβαιώθηκαν 64 πρόστιμα, εκ των οποίων 4 στα Χανιά, 6 στο Ρέθυμνο, 41 στο Ηράκλειο, 6 στο Λασίθι και 7 επί του ΒΟΑΚ.

Για μη χρήση μάσκας βεβαιώθηκαν 13 πρόστιμα, εκ των οποίων, 4 στα Χανιά, 2 στο Ρέθυμνο, 6 στο Ηράκλειο και 1 στο Λασίθι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξεσπά η μητέρα της άτυχης Κορίνας που "χάθηκε" στη Γαύδο

Κρήτη: Νεκρός στο αυτοκίνητό του ο Διοικητής

Κρήτη: Ο ιατροδικαστής για την απίστευτη τραγωδία με το ζευγάρι