Κρήτη

Χανιά

Ο ένας τραυματίστηκε, η άλλη χάθηκε - Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής στην Κρήτη

φαράγγι

Δύο κλήσεις από περιπατητές σε φαράγγια που χρειάστηκαν βοήθεια προκειμένου να βρουν το δρόμο προς τα έξω, δέχθηκε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης η Πυροσβεστική Υπηρεσία στα Χανιά.

Η πρώτη περίπτωση αφορά σε έναν άνδρα από τον Καναδά ο οποίος τραυματίστηκε στο χέρι όταν περπατούσε στο φαράγγι της Ίμβρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε τη συνδρομή της Πυροσβεστικής προκειμένου να μπορέσει να βγει έξω από το φαράγγι κι έτσι τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να τον βοηθήσουν να βγει από εκεί.

Η δεύτερη κλήση ήρθε από μία 32χρονη Ελληνίδα η οποία περπατούσε στο φαράγγι της Αγίας Ειρήνης στη Σούγια. Η νεαρή γυναίκα έχασε, όπως λένε οι πληροφορίες, τον προσανατολισμό της με αποτέλεσμα να χρειαστεί τη συνδρομή της ΠΥ.

Η 32χρονη είναι καλά στην υγεία της και στο σημείο επιχείρησαν τρία πυροσβεστικά οχήματα με 7 υπαλλήλους. Περισσότερο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η γυναίκα φοβήθηκε ότι το βράδυ θα τη βρει μέσα στο φαράγγι. 

Κρήτη

Ηράκλειο

Βαγγέλης Καρκανάκης: Διεκδικεί μια δεύτερη θητεία στο "τιμόνι" της ΝΟΔΕ Ηρακλείου

Βαγγελης Καρκανακης

Με τον ...αέρα της εμπειρίας και με την αποδοχή που έχει η προηγούμενη θητεία του στην κομματική βάση, ο Βαγγέλης Καρκανάκης διεκδικεί μια δεύτερη θητεία στη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

Στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές, θέτει εαυτόν στην κρίση των κομματικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία θα προσέλθουν στις κάλπες που θα στηθούν για την ανάδειξη των νέων οργάνων της τοπικής Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής. Μάλιστα, την προηγούμενη περίοδο ο ίδιος και τα τοπικά στελέχη της ΝΔ είχαν καταφέρει να συσπειρώσουν τα μέλη της ΝΟΔΕ γύρω από το τοπικό καθοδηγητικό όργανο, απόδειξη η διεύρυνση των εγγεγραμμένων μελών που φτάνουν στα 6.200.

Στα θετικά της θητείας του το "άνοιγμα" προς την ενδοχώρα με πλήθος εκδηλώσεων και δράσεων που σίγουρα είχαν θετικό αντίκτυπο στα "γαλάζια" στελέχη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκλογές ΝΟΔΕ Ηρακλείου: Το μήνυμα του Στράτου Μαγκουσάκη

Ηράκλειο - Νέα Δημοκρατία: Έτσι θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές

ESPA BANNER